counter

Σάκης Ρουβάς: Αυτά είναι τα μυστικά που τον κρατούν στην κορυφή!

Σάκης Ρουβάς: Αυτά είναι τα μυστικά που τον κρατούν στην κορυφή!
Σάκης Ρουβάς: Αυτά είναι τα μυστικά που τον κρατούν στην κορυφή!

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Αγορά» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο παραχώρησε ο Σάκης Ρουβάς και μεταξύ άλλων, μίλησε για όλα εκείνα που κατά τη γνώμη του τον έχουν οδηγήσει στην επιτυχία και μάλιστα, τον έχουν κρατήσει εκεί για πολλά χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Σάκης Ρουβάς: Δίνει την απάντησή του στην αρνητική κριτική

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ τονίζει ότι δεν πιστεύει σε μυστικές φόρμουλες επιτυχίας και αποδίδει αυτήν τη λαμπρή πορεία του στην αυθεντικότητα του χαρακτήρα του και στην προσήλωση στην αλήθεια του.

Αυτή την στιγμή που μιλάμε το show σου με την Πάολα και την Τάμπτα στο «Κέντρο Αθηνών» είναι εκτός από talk of the town και μια μεγάλη εμπορική επιτυχία. Με τι κριτήρια σχεδιάζεις τις εμφανίσεις σου; Τελικά υπάρχει μια μυστική φόρμουλα για να είσαι sold out;

Από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα σε ό,τι κάνω δίνομαι ολοκληρωτικά. Ό,τι επιλέγω πια πολύ πιο συνειδητά να κάνω, το κάνω με πάθος, καταθέτω την αλήθεια μου και πιστεύω ότι ο κόσμος αγκαλιάζει την αλήθεια μου και πιστεύω ότι ο κόσμος αγκαλιάζει την αλήθεια αυτή. Με το κοινό έχουμε μία ισχυρή σχέση αγάπης, μια δυνατή αμφίδρομη ανακύκλωση ενέργειας. Δεν πιστεύω σε μυστικές φόρμουλες και συνταγές επιτυχίες, ειδικά στην Τέχνη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR