counter

Σάκης Ρουβάς: Δίνει την απάντησή του στην αρνητική κριτική

Σάκης Ρουβάς: Δίνει την απάντησή του στην αρνητική κριτική
Σάκης Ρουβάς: Δίνει την απάντησή του στην αρνητική κριτική

Στην εφημερίδα «Αγορά» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο παραχώρησε συνέντευξη ο Σάκης Ρουβάς και μεταξύ άλλων, μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει την αρνητική κριτική και τις ψευδείς φήμες που, κατά καιρούς, έχουν ακουστεί.

Διαβάστε επίσης: Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Επίσκεψη σε ιδιωτικό θεραπευτήριο

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης εξομολογήθηκε ότι στην αρχή η έντονη κριτική γύρω από το όνομά του ήταν κάτι που τον ενοχλούσε ιδιαίτερα, δε μπορούσε να αντιμετωπίσει εύκολα και ως εκ τούτου, κλεινόταν στον εαυτό του. Με το πέρασμα του χρόνου, ωστόσο, ο Σάκης Ρουβάς έμαθε να μην πτοείται από τίποτα αρνητικό και να προχωρά το δρόμο του με δύναμη, πραγματοποιώντας κάθε του στόχο.

Όλα αυτά τα χρόνια έχει δεχθεί πολύ αιχμηρή κριτική για κάποιες επαγγελματικές επιλογές σου και έχεις ακούσει πολλές φήμες για την προσωπική σου ζωή. Πώς το διαχειρίστηκες αυτό μέσα σου; 

"Στην αρχή ήταν δύσκολα πολύ, κλεινόμουν σε εμένα. Δεν ήταν μια εύκολη διαδικασία. Με το πέρασμα του χρόνου, έμαθα να κατανοώ αυτούς που τελικά, απλώς προβάλλουν σε εμένα δικά τους θέματα και άγχη. Δεν σταματώ σε αυτά, προχωρώ τον δρόμο μου. Πάντα, όμως, μια αόρατη δύναμη μέσα μου με κατευθύνει να προχωρώ χωρίς να εγκλωβίζομαι στο αρνητικό".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR