counter

Σάββας Πούμπουρας: Η ανάρτηση μετά το "καρφί" της Ελένης Μενεγάκη και η αλήθεια για το unfollow που της έκανε

Σάββας Πούμπουρας: Η ανάρτηση μετά το "καρφί" της Ελένης Μενεγάκη και η αλήθεια για το unfollow που της έκανε
Σάββας Πούμπουρας: Η ανάρτηση μετά το "καρφί" της Ελένης Μενεγάκη και η αλήθεια για το unfollow που της έκανε

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν φήμες που θέλουν τον Σάββα Πούμπουρα να αποχωρεί από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη την ερχόμενη σεζόν.

Πρόσφατα, ο Σάββας Πούμπουρας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram απάντησε στα σενάρια που τον θέλουν εκτός της εκπομπής «Ελένη».

«Ότι συμβαίνει σε κάθε επαγγελματικό περιβάλλον σε όλο τον πλανήτη. Κόσμος προσλαμβάνεται, κόσμος παραιτείται, άλλοι απολύονται, άλλοι ολοκληρώνουν την σύμβασή τους, το συμβόλαιό τους, οτιδήποτε. Αυτό συμβαίνει στον κόσμο από τότε που ξεκίνησαν τα εργασιακά περιβάλλοντα. Επίσης όπως ουδείς αναντικατάστατος έτσι και κανένα περιβάλλον μονιμότερο του προσωρινού δηλαδή όλοι θα φύγουμε από κάπου κάποια στιγμή», είπε χαρακτηριστικά ο Σάββας Πούμπουρας.

Δείτε επίσης - Σάββας Πούμπουρας: Απαντά στις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Σάββας Πούμπουρας - Η ανάρτηση μετά το "καρφί" της Ελένης Μενεγάκη και το unfollow που της έκανε

Στη χθεσινή εκπομπή η ατάκα της Ελένης Μενεγάκη στον Σάββα Πούμπουρα «Αφήστε την κάμερα πάνω του, τη ζητάει τρία χρόνια» προκάλεσε αίσθηση, καθώς ενίσχυσε τις φήμες που θέλουν τις σχέσεις των δυο συνεργατών  να μην είναι καλές.

Λίγες ώρες μετά ο παρουσιαστής κοινοποίησε στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο είπε στην κάμερα: «Πολύ ντόρος για το τίποτα», ενώ στη συνέχεια σε ένα άλλο instastory έγραψε: «Αυτό που λες για κάποιον άλλον, δείχνει πολλά περισσότερα για εσένα παρά για τον άλλον. *και ο νοών» με πολλούς να πιστεύουν πως όσα έγραψε και είπε ο Σάββας Πούμπουρας αποτελούν μια έμμεση απάντηση στην Ελένη Μενεγάκη

Στις πρωινές εκπομπές την Πέμπτη έγινε γνωστό μάλιστα πως ο Σάββας Πούμπουρας έχει κάνει unfollow την Ελένη Μενεγάκη στο Instagram. Ωστόσο, το FTHIS.GR είχε παρατηρήσει πως το unfollow έχει γίνει αρκετό καιρό πριν και πιο συγκεκριμένα στις αρχές του έτους. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει να ακολουθεί τον συνεργάτη της κανονικά στο Instagram.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR