counter

Ρούλα Κορομηλά: "Απαγορεύεται μια εκπομπή να ασχολείται με τα νούμερα της άλλης, τι είναι αυτό;"

Ρούλα Κορομηλά: "Απαγορεύεται μια εκπομπή να ασχολείται με τα νούμερα της άλλης, τι είναι αυτό;"
Ρούλα Κορομηλά: "Απαγορεύεται μια εκπομπή να ασχολείται με τα νούμερα της άλλης, τι είναι αυτό;"

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», παραχώρησε η Ρούλα Κορομηλά η οποία μίλησε μεταξύ άλλων στην επιστροφή της εκπομπής «Σπίτι με το Mega», στον Μιχάλη Χατζιγιάννη αλλά και στα νούμερα τηλεθέασης των εκπομπών!

Όσα είπε η Ρούλα Κορομηλά

«Δεν είναι τηλεοπτική επιστροφή, ήταν μια παύση, ήταν προγραμματισμένο το Σπίτι με το Mega να βγει αυτό το μήνα. Σε ό, τι αφορά τον Μιχάλη Χατζηγιάννη είναι πολύ μεγάλη μου η χαρά που βρίσκεται ένας τόσο σπουδαίος δημιουργός που έχει στην προίκα του τόσες μεγάλες διαχρονικές επιτυχίες, απόλυτα αγαπητός από τον κόσμο. Είναι ένας άνθρωπος πολύ γλυκός που έχει γευτεί επιτυχίες...», είπε αρχικά η Ρούλα Κορομηλά

«Η αγάπη του κόσμου μού δίνει το έναυσμα να δημιουργήσω περισσότερα πράγματα. Στα social media δεν δίνω συμβουλές, απλώς τοποθετούμαι για κάποια πράγματα που πιστεύω», ανέφερε αρχικά η Ρούλα Κορομηλά.

Δείτε επίσης - Το "Σπίτι με το Mega" επιστρέφει: Ο συμπαρουσιαστής-έκπληξη στο πλευρό της Ρούλας Κορομηλά

«Πρέπει ο καθένας να κοιτάει την εκπομπή του και να αποτελέσουμε πρότυπα για τα νέα παιδιά. Όσοι έχουν όνειρο να ασχοληθούν με την τηλεόραση, πρέπει να το κάνουν. Η τηλεόραση χρειάζεται νέα πρόσωπα που να μην ανήκουν σε παρεάκια. Δεν πρέπει να υπάρχουν εντάσεις τηλεοπτικά. Δεν πρέπει να ασχολείστε με τα νούμερα της κάθε εκπομπής. Απαγορεύεται μια εκπομπή να ασχολείται με τα νούμερα της άλλης. Τι είναι αυτό; Καινούργιο; Δεν συμφωνώ με αυτό» πρόσθεσε η Ρούλα Κορομηλά.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Ρούλα Κορομηλά:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR