counter

Ρούλα Κορομηλά: Οι δύο γάμοι και το ενδεχόμενο ενός τρίτου, η καριέρα και η συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη

Ρούλα Κορομηλά: Οι δύο γάμοι και το ενδεχόμενο ενός τρίτου, η καριέρα και η συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη
Ρούλα Κορομηλά: Οι δύο γάμοι και το ενδεχόμενο ενός τρίτου, η καριέρα και η συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη

Καλεσμένη στην εκπομπή “Τhe 2Night Show“ βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 1 Φεβρουαρίου η Ρούλα Κορομηλά.

Η γνωστή παρουσιάστρια, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και στους δύο της γάμους, στην καριέρα της και στην τηλεοπτική της συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη.

Ρούλα Κορομηλά - Η συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη

«Στην Ελένη πέρασα τέλεια. Γελάσαμε πάρα πολύ. Είχαμε να πούμε πολλά και μπροστά και πίσω από την κάμερα. Μοιραζόμαστε ιστορίες και καταστάσεις που δεν έχουν ζήσει νέα παιδιά. Εμείς οι παλιότεροι είμαστε “χορτασμένοι”», είπε η Ρούλα Κορομηλά για τη συνέντευξη που έδωσε στην Ελένη Μενεγάκη πριν μερικούς μήνες.

Ρούλα Κορομηλά -  “Δεν έχω απολύσει κανέναν”

«Δεν έχω απολύσει κανέναν. Δεν έχω απολύσει κανέναν απολύτως. Μπορεί να έχω διαφωνήσει, μπορεί να έχουμε νευριάσει όπως γίνεται σε κάθε χώρο εργασιακό, να έχουμε φωνάξει αλλά δεν έχω απολύσει κανέναν. Δεν μπορώ να κοιμηθώ εγώ. Την ώρα που μπορεί να τσακωθούμε, μετά μπορεί να πάω στο μπάνιο και να κλαίω. Είμαι και στις σχέσεις μου έτσι. Όπως λειτουργώ στη διαπροσωπική μου σχέση, έτσι λειτουργώ και στην επαγγελματική. Δηλαδή αν σπάσει το βάζο, δεν θέλω να το ξανακολλήσω γιατί αν το ξανακολλήσω, θα φαίνεται γύρω γύρω η ρωγμή. Δεν μπορώ να κάνω πράγματα που δεν τα αισθάνομαι πραγματικά», αποκάλυψε η Ρούλα Κορομηλά και στη συνέχεια πρόσθεσε πως είναι προληπτική με το μωβ χρώμα.

 

Ρούλα Κορομηλά - Η προσωπική ζωή και οι δυο γάμοι

«Στις σχέσεις μου βίωνα καταστάσεις όπως κάθε γυναίκα. Ερωτευόμουν, στενοχωριόμουν αλλά είχε τη δύναμη να το ξεπεράσω και να πάω παρακάτω.

Παντρεύτηκα δυο φορές. Έζησα τον γάμο πολύ ωραία. Πέρασα πολύ ωραίες στιγμές, πέρασα και δυσάρεστες στιγμές. Δεν έχει τύχη να μιλήσω Κατά έναν περίεργο λόγο όταν χωρίζω δεν ξανασυναντώ ποτέ αυτόν τον άνθρωπο… Δεν τυχαίνει αλλά θέλω να είναι καλά… Τώρα δε θα ξαναπαντρευόμουν. Βαριέμαι. Βαριέμαι να σκέφτομαι αν μου έστειλε μήνυμα, τι είπε, να ψάχνω κινητά, να παντρευτώ… Τα έχω κάνει αυτά, τώρα βαριέμαι… Βέβαια, πιστεύω ότι όποιος ερωτεύεται, ανανεώνεται», είπε η Ρούλα Κορομηλά για την προσωπική της ζωή.

Ρούλα Κορομηλά - Ο λόγος που δεν την φλερτάρουν οι άντρες

«Νομίζω ότι οι άντρες σκιάζονται. Είπα κάπου ότι δε με φλερτάρουν. Κανένας δε με φλερτάρει. Ήταν ανέκαθεν αυτό το πρόβλημα. Πέρασαν ωραίοι άντρες από τη ζωή μου, είμαι χορτασμένοι από αυτό αλλά ποτέ δεν είχαν την άνεση οι άντρες στο να με φλερτάρουν. Υπήρξαν σχέσεις μου που δεν μαθεύτηκαν ποτέ… Χάθηκε άντρας από τη ζωή μου επειδή δεν ήθελε τα φώτα. Είχα 2-3 τέτοιες περιπτώσεις. Δε θέλω να αλλάξω τον άντρα που είναι δίπλα μου, και το ίδιο θέλω και από αυτόν. Δε θέλω να με αλλάξει, θέλω να με δέχεται όπως είμαι… Έχουν περάσει χρόνια από την τελευταία φορά που με φλέρταρε άντρας. Δε θυμάμαι πότε ήταν. Αλήθεια σου λέω», ανέφερε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Ρούλα Κορομηλά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR