counter

"Rocky Horror Show": Όλα όσα έγιναν στη συνέντευξη τύπου της παράστασης

"Rocky Horror Show": Όλα όσα έγιναν στη συνέντευξη τύπου της παράστασης
"Rocky Horror Show": Όλα όσα έγιναν στη συνέντευξη τύπου της παράστασης

Aπό τη Νάνσυ Μητροπούλου 

Στην συνέντευξη Τύπου για την παράσταση «Rocky Horror Show” που παρατέθηκε στο Rex βρέθηκε ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR, την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου.

Από τις 17 Οκτωβρίου, στον ανακαινισμένο ιστορικό χώρο του Rex,  θα αναβιώσει το θρυλικό μιούζικαλ υπό τη σκηνοθετική ματιά του Κωνσταντίνου Ρήγου. Οι συντελεστές της παράστασης μίλησαν για τη θεατρική δουλειά που προετοιμάζουν με μεράκι, κάνοντας εντατικές πρόβες για να βγει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το έργο έκανε πρεμιέρα στο Royal Court Theatre (Upstairs) το 1973 και στη συνέχεια ανέβηκε σε άλλα θέατρα συμπληρώνοντας 2.960 παραστάσεις έως το 1980, πριν μεταφερθεί στην άλλη όχθη του Ατλαντικού. Το 1975 γυρίστηκε ταινία με τον τίτλο «The Rocky Horror Picture Show» γνωρίζοντας μεγάλη απήχηση και τις περισσότερες προβολές στην ιστορία του κινηματογράφου.

Η μετάφραση του έργου είναι υπό την επιμέλεια της Σήλιας Γεωργιάδη, η ενορχήστρωση είναι του Δήμου Αναστασιάδη, ο φωτισμός του Σάκη Μπιρμπίλη,  τα κοστουμια επιμελείται ο Γιώργος Σεγραδάκης, ενώ την ορχήστρα διευθύνει ο Κώστας Γκαγκαστάθης. Στη σκηνή αναμένεται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό οι: Γιώργος Μαζωνάκης, Βασιλική Τρουφάκου, Μάξιμος Μουμούρη, Νάντια Μπουλέ, Ιβάν Σβιτάιλο, Τζένη Θεωνά, Κωνσταντίνος Ασπιώτη και Κλέων Γρηγοριάδης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR