counter

Ρία Κολοβού: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το "Survivor All Star"

Ρία Κολοβού: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το "Survivor All Star"
Ρία Κολοβού: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το "Survivor All Star"

Η Ρία Κολοβού ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του “Survivor All Star”.

Η ίδια σήμερα, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή “Πρωινό μας” και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού.

Μεταξύ άλλων, η Ρία Κολοβού ρωτήθηκε για τη λίστα με τα ψώνια, τα unfollow του Ηλία Γκότση και τη συμπεριφορά του Στέλιου Χανταμπάκη.

Δείτε επίσης! Survivor All Star: Η Μαριαλένα "καρφώνει" τον Μπάρτζη! "Κάνει τον άλλον να βγει εκτός εαυτού πίσω από τις κάμερες"

Survivor All Star – Όσα είπε η Ρία Κολοβού

«Δεν το περίμενα ότι θα αποχωρήσω, ωστόσο ο Σπύρος μένοντας 11 φορές, ο Ασημακόπουλος έξι φορές και ο Νίκος Μπάρτζης που έχει κοινό, θεωρώ ότι ήταν μία δύσκολη ψηφοφορία.

Το πρόβλημα μεταξύ της κόκκινης ομάδας και της μπλε, στην οποία ανήκα εγώ, είναι ότι οι Κόκκινοι έχουν αποστασιοποιηθεί. Έχουν απομακρυνθεί και δε θέλουν να συμμετέχουν σε συζήτηση με τους Μπλε, κάθονται πιο πολύ μόνοι τους.

Δεν γνωρίζω αν ο Χανταμπάκης έχει αποκαλύψει το μυστικό της Σταυρούλας (σ.σ. φέρεται να του είχε εκμυστηρευτεί ότι είναι ερωτευμέvη με τον Βασάλο)... Τι εννοείτε; Έχει αναφέρει κάτι; Με πιάνετε απροετοίμαστη γιατί δεν το γνωρίζω...

Πιστεύω ότι ο Ηλίας Γκότσης δεν με έχει κάνει unfollow γιατί έχω άριστες σχέσεις μαζί του. Έχουν συμβεί πάρα πολλά που δεν γνωρίζω καθόλου. Ο Ηλίας δεν ξέρει καλά αγγλικά, οπότε θεωρώ ότι δεν είχε γράψει τη λίστα με τα ψώνια. Παραμένει ένα μυστήριο ποιος την έγραψε...

Στην αποχώρηση της Κατερίνας Δαλάκα δεν πήρα θέση, θεωρώ ότι η παραγωγή ξέρει καλύτερα. Δεν ήμουν από τα άτομα που νευρίασαν και ήθελαν μια τέτοια απόφαση.

Πιστεύω ότι ο νικητής θα είναι ανάμεσα σε Νίκο Μπάρτζη και Σάκη Κατσούλη. Εγώ θα ήθελα να δω νικήτρια τη Στέλλα Ανδρεάδου. Τον τίτλο που θα έβαζα στο φετινό Survivor είναι "Ανθρωποφαγία"...», είπε η Ρία Κολοβού.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR