counter

Ρία Δελούτση: Ραγίζει καρδιές το μήνυμά της για τον γιο της που έφυγε από την ζωή

Ρία Δελούτση: Ραγίζει καρδιές το μήνυμά της για τον γιο της που έφυγε από την ζωή
Ρία Δελούτση: Ραγίζει καρδιές το μήνυμά της για τον γιο της που έφυγε από την ζωή

Ένα δράμα δίχως τέλος περνάει η σeξοβόμβα του παλιού, καλού, ελληνικού κινηματογράφου Ρία Δελούτση.

Η ίδια ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τον χαμό του μονάκριβου γιου της Γιώργου που απέκτησε με τον σύζυγό της και επίσης ηθοποιό Βαγγέλη Πλοιό.

Ο άτυχος άντρας σκοτώθηκε το 2010 ακαριαία, καθώς μετέβαινε με τη μηχανή του στην εργασία του.

Χθες, η Ρία Δελούτση μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο facebook μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα μήνυμα που ραγίζει καρδιές, με αφορμή την ημέρα που έφερε στον κόσμο το αγγελούδι της.

 «22 Αυγούστου!!! Ημέρα χαράς…….χαρμολύπης !! Σαν σήμερα ήρθες στη ζωή μας ….και πλημμύρισες την ψυχή μας με τα ομορφότερα συναισθήματα . Μια αστείρευτη πηγή δύναμης και δημιουργίας !!! Σαν σήμερα………… Δεν είσαι μόνο μια ανάμνηση κι ένας καημός…, μια φωτογραφία κι ένας λυγμός… Είσαι μια ολόλαμπρη παρουσία που στέλνει φως στα σκοτάδια μου. Είσαι αυτός που με κρατά πάντα όρθια.. ..ο στυλοβάτης της ψυχής μου. Ο ολόλαμπρος ήλιος που φωτίζει την διαδρομή μου… Το μαγικό άστρο της καρδιάς μου… Ο γιος μου,!! Ο λατρευτός μου.!!! Δεν έφυγες ποτέ από κοντά μου Είσαι πάντα εδώ και σου ψιθυρίζω…… γεμάτη αγάπη…… και αναμονή…. ΧΡΟΝΙΑ ΑΙΩΝΙΑ ΚΙ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΨΥΧΗ ΜΟΥ !!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Ρία Δελούτση.

Ενώ η φωνογραφία που θέλησε να δημοσιεύσει απεικόνιζε τον αγαπημένο της γιο με τα παιδιά του και γύρω του να υπάρχει ένα κείμενο του Γ. Δροσίνη που ραγίζει καρδιές.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR