counter

Ρένα Μόρφη: Εξηγεί γιατί δεν θέλει να μιλάει για το πως βιώνει τη μητρότητα

Ρένα Μόρφη: Εξηγεί γιατί δεν θέλει να μιλάει για το πως βιώνει τη μητρότητα
Ρένα Μόρφη: Εξηγεί γιατί δεν θέλει να μιλάει για το πως βιώνει τη μητρότητα

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη “Ελένη” και τη δημοσιογράφο Δέσποινα Τσόμου μίλησε για όλους και για όλα η Ρένα Μόρφη.

Η γνωστή τραγουδίστρια, που πριν από μερικούς μήνες έγινε για πρώτη φορά μαμά, αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τον λόγο που δεν θέλει να μιλάει για το πως βιώνει την μητρότητα.

«Έχω δεχτεί προτάσεις να βρεθώ σε talent show. Θα το έκανα, δεν έχω κόμπλεξ. Την έκθεση δεν την φοβάμαι καθόλου. Πιστεύω ότι πρέπει να γίνεται στο πλαίσιο που αφορά τον κόσμο. Δεν τους ενδιαφέρει τι κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή. Δεν θέλω να κρίνω κανέναν για το πώς χειρίζονται τα προσωπικά τους. Για μένα μου φαίνεται μεγάλη ευθύνη να πάρω μια τέτοια απόφαση, να μιλάω για το παιδί μου. Ζήτησα την άδεια του άντρα μου, για να πω ανοιχτά ότι είμαι η σύζυγός του. Το να μιλήσω για τη μητρότητα συνδέεται μέσα στο μυαλό μου πάλι με έναν άλλον άνθρωπο που δεν έχω την άδεια. Από μικρή προσπαθούσα να μην κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια γιατί με άγχωναν και για να μην απογοητευτώ», είπε η Ρένα Μόρφη.

Ακόμη, η Ρένα Μόρφη ανέφερε πως η δημόσια κατακραυγή είναι κάτι που δεν την φοβίζει: «Δεν με φοβίζει η δημόσια κατακραυγή. Αν κάνω κάτι κακό, δικαίως να την υποστώ. Δεν πιστεύω στα λαϊκά δικαστήρια. Από την άλλη, η cancel culture έχει αλλάξει προς το καλύτερο βασικά πράγματα».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα είπε η Ρένα Μόρφη.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR