counter

Ρεγγίνα Μακέδου: "Το 2020 διαγνώστηκα με οξεία μυελογενή λευχαιμία και το 2022 υποτροπίασα"

Ρεγγίνα Μακέδου: "Το 2020 διαγνώστηκα με οξεία μυελογενή λευχαιμία και το 2022 υποτροπίασα"
Ρεγγίνα Μακέδου: "Το 2020 διαγνώστηκα με οξεία μυελογενή λευχαιμία και το 2022 υποτροπίασα"

Στην εφημερίδα Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη παραχώρησε συνέντευξη η Ρεγγίνα Μακέδου.

Η 38χρονη γυμνάστρια μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της και την αδιάκοπη μάχη που δίνει εδώ και τρία χρόνια, με την λευχαιμία. Η ίδια εξομολογήθηκε πως χρωστάει την ίδια την ζωή της στον δότη της και τους γιατρούς της.

Διαβάστε επίσης: Pεγγίνα Mακέδου: Η επικοινωνία με τον Μητσοτάκη μετά τις δηλώσεις Πνευματικού! "Μόνο ο Θεός ξέρει πότε θα φύγεις"

Πότε ήρθες αντιμέτωπη με τον καρκίνο;

Το 2020 διαγνώστηκα με οξεία μυελογενή λευχαιμία. Το 2022 υποτροπίασα και χρειάστηκε μεταμόσχευση μυελού των οστών. Μετά από έναν πολύ δύσκολο χρόνο, με απόλυτη ειλικρίνεια θα σου πω ότι χρωστάω τη ζωή μου στον δότη μου και τους γιατρούς μου. Η κλινική που με περιέθαλψε είναι η αιματολογική κλινική «στοργή» στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» Θεσσαλονίκης.

Ποιος είναι ο στόχος σου;

Θέλω να μάθει ο κόσμος για μένα ότι από την μέρα που νόσησα στόχος μου είναι να ενημερώνω τον κόσμο για το πως να γίνουν δότες μυελού των οστών, να δίνουν αίμα και αιμοπετάλια. Να λέω επίσης στον κόσμο, γιατί δυστυχώς αυτό ξύπνησε εμένα, ότι δεν χρειάζεται να μας συμβεί κάτι κακό για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Ως καρκινοπαθής και ως άνθρωπος που έχω περάσει τρία χρόνια μέσα στα δημόσια νοσοκομεία, σέβομαι και αγαπώ υπερβολικά τους γιατρούς και τους νοσηλευτές μου. Μακάρι να ήταν όλοι σαν αυτούς και εύχομαι πάντα για το καλύτερο.

Photo Credits: Instagram - regina_makedou

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR