counter

Ράσελ Μπραντ: Νέες αποκαλύψεις για τον πρώην της Κέιτι Πέρι που κατηγορείται για βιασμό & σεξουαλική κακοποίηση

Ράσελ Μπραντ: Νέες αποκαλύψεις για τον πρώην της Κέιτι Πέρι που κατηγορείται για βιασμό & σεξουαλική κακοποίηση
Ράσελ Μπραντ: Νέες αποκαλύψεις για τον πρώην της Κέιτι Πέρι που κατηγορείται για βιασμό & σεξουαλική κακοποίηση

Ο Ράσελ Μπραντ, ο Βρετανός ηθοποιός και κωμικός, έχει κατηγορηθεί για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση τεσσάρων γυναικών κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της δημοτικότητάς του μεταξύ 2006 και 2013.

Οι Times του Λονδίνου και το Channel 4 Dispatches αποκάλυψαν τους συγκλονιστικούς ισχυρισμούς σε κοινή έρευνα που δημοσιεύθηκε το Σάββατο.

Ένα από τα φερόμενα θύματα, η Νάντια, είπε ότι ο Μπραντ τη βίασε «πάνω σε τοίχο» στο σπίτι του στο Λος Άντζελες τον Ιούλιο του 2012. Αυτό ήταν μόλις πέντε μήνες αφότου χώρισε με την Κέιτι Πέρι,, την οποία είχε παντρευτεί τον Οκτώβριο του 2010 σε μια πολυτελή τελετή σε ένα καταφύγιο για τίγρεις στην Ινδία. Η Νάντια πήγε σε κέντρο βοήθειας για υποθέσειςβιασμού την ίδια ημέρα της φερόμενης επίθεσης και τα ιατρικά της αρχεία αναφέρθηκαν από την εφημερίδα και το δίκτυο.

Διαβάστε επίσης: Τζέισον Ντερούλο: Τραγουδίστρια τον μηνύει για παρενόχληση! "Απαιτούσε να κάνω σεξ μαζί του με αντάλλαγμα την επιτυχία"

Μια άλλη γυναίκα ισχυρίστηκε ότι ο Brand την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν 16 ετών. Είπε ότι ήταν 31 τότε και την αποκάλεσε «παιδί». Είπε επίσης ότι της επιτέθηκε κατά τη διάρκεια της «συναισθηματικά καταχρηστικής και ελεγκτικής» σχέσης τους που διήρκεσε τρεις μήνες. Ο Μπραντ και η Πέρι χώρισαν μετά από 14 μήνες γάμου τον Δεκέμβριο του 2011, όταν ο Μπραντ έστειλε στην Πέρι ένα μήνυμα λέγοντας ότι τη χωρίζει. Η Πέρι μάλιστα επρόκειτο να εμφανιστεί στη σκηνή όταν έλαβε το μήνυμα.

Η Πέρι είπε στη Vogue το 2013 ότι δεν είχε νέα από τον Μπραντ από τότε. Είπε επίσης ότι δεν του άρεσε που ήταν το «αφεντικό» και ότι ήταν «πραγματικά πληγωμένος και… πολύ ελεγκτικός».

Ο ηθοποιός του «Arthur» αρνήθηκε τους ισχυρισμούς, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Μέσα σε αυτή τη σωρεία επιθέσεων, υπάρχουν μερικοί πολύ σοβαροί ισχυρισμοί που διαψεύδω απολύτως». Πρόσθεσε ότι οι ισχυρισμοί προέρχονταν από μια περίοδο που ήταν «πολύ, πολύ δύσκολη», για την οποία είπε ότι έγραψε «για εκτενώς στα βιβλία μου».

Είπε επίσης ότι «οι σχέσεις που είχα ήταν απολύτως, πάντα συναινετικές».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR