counter

Ράνια Θρασκιά - Ανδρέας Φωτόπουλος: Έτσι ήταν οι τελευταίες ημέρες της κοινής ζωής τους

Ράνια Θρασκιά - Ανδρέας Φωτόπουλος: Έτσι ήταν οι τελευταίες ημέρες της κοινής ζωής τους
Ράνια Θρασκιά - Ανδρέας Φωτόπουλος: Έτσι ήταν οι τελευταίες ημέρες της κοινής ζωής τους

Ο χωρισμός της Ράνιας Θρασκιά με τον Ανδρέα Φωτόπουλο, ύστερα από εννέα χρόνια γάμου, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία.

Η παρουσιάστρια και ο οδοντίατρος, οι οποίοι ανέκαθεν κρατούσαν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, αποφάσισαν διακριτικά να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Δωροθέας Γιάννου στο Down Town, η Ράνια Θρασκιά, που έχει ήδη μετακομίσει σε νέο σπίτι, κάνει διακοπές με τα δύο παιδιά της στη Χαλκιδική και προσπαθεί να βρει και πάλι τις ισορροπίες της. Από την άλλη, ο Ανδρέας Φωτόπουλος έχει κλείσει το οδοντιατρείο του στο Κολωνάκι και κάνει έπειτα από χρόνια διακοπές διαρκείας.

"Το πάλεψαν πολύ και με όλους τους τρόπους. Έχουν χωρίσει εδώ και τρεις μήνες. Χωρίς πολλές φωνές και εντάσεις. Πώς θα μπορούσαν άλλωστε, αφού και για τους δύο απόλυτη προτεραιότητα είναι η ηρεμία των παιδιών τους", δηλώνει στο περιοδικό άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού και αναφέρεται στις τελευταίες ημέρες κοινής ζωής τους.

Ακόμα, το ίδιο άτομο επισημαίνει: «Καταρχάς, ναι, ο χωρισμός τους είναι οριστικός. Προσπάθησαν πολύ και με όλους τους τρόπους προτού πάρουν τη μεγάλη απόφαση. Το τελευταίο διάστημα ο Ανδρέας είχε αφοσιωθεί στη δουλειά του. Αργούσε να γυρίσει τα βράδια στο σπίτι, δεν έδινε αρκετό χρόνο στη Ράνια, ενώ εκείνη παραπονιόταν και την ίδια στιγμή το μετάνιωνε. Οι εντάσεις και οι δύσκολες στιγμές ανάμεσά τους είχαν γίνει σχεδόν καθημερινότητα και οι δυο τους φοβήθηκαν ότι αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο στα παιδιά, κάτι που κανείς από τους δύο δεν ήθελε, γι' αυτό συζήτησαν όσο πιο ψύχραιμα μπορούσαν και κατέληξαν στον χωρισμό” Αμέσως μετά την απόφαση, η Ράνια μάζεψε τα πράγματά της και μαζί με τα παιδιά εγκαταστάθηκαν σε άλλο σπίτι, αφήνοντας τον Ανδρέα πίσω μόνο του στο σπίτι των βορείων προαστίων».

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR