counter

Ράνια Θρασκιά: Το μακροσκελές μήνυμα για την πρώτη της μέρα στη Βουλή

Ράνια Θρασκιά: Το μακροσκελές μήνυμα για την πρώτη της μέρα στη Βουλή
Ράνια Θρασκιά: Το μακροσκελές μήνυμα για την πρώτη της μέρα στη Βουλή

Η Ράνια Θρασκιά κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Η γνωστή παρουσιάστρια και σύμβουλος ψυχικής υγείας ξεκίνησε να εκτελεί τα νέα της καθήκοντα στη Βουλή και με ανάρτησή της στο Instagram θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της ακολούθους.

«Η πρώτη μέρα στην Ελληνική Βουλή, ως βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης. Η συγκίνησή μου από την τιμή που μου έγινε από τους συμπολίτες μου είναι τεράστια. Και η αυτονόητη ευθύνη που προκύπτει από αυτήν. Με απόλυτη συναίσθηση αυτής της ευθύνης θα πορευτώ σε αυτήν την διαδρομή. Και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, από το μυαλό και την καρδιά μου, για να δικαιώσω κάθε έναν από τους ανθρώπους που με έφτασαν με την ψήφο τους ως εδώ. Θα αγωνιστώ για μια συμπεριληπτική, δίκαιη κοινωνία και για ευημερία για όλους. Χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς διαχωρισμούς. Με λογική και ευαισθησία. Για τη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα» έγραψε στην ανάρτησή της η Ράνια Θρασκιά.

 
Η ίδια μιλώντας για την απόφασή της να κατέβει στις εκλογές είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της: «Όταν παίρνεις την απόφαση να µπεις σε έναν τέτοιο στίβο, μπαίνεις µε όλες σου τις δυνάμεις. Αυτό που ήθελα ήταν να σταθώ µε ειλικρίνεια και καθαρότητα απέναντι στους ανθρώπους που βρέθηκα μαζί τους στον δρόμο, στους χώρους εργασίας, στις γειτονιές. ∆εν είχα περισσότερες προσδοκίες από το να δείξω τον σεβασμό µου και τη γνώση µου στα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα των συμπολιτών µας σε όλα τα επίπεδα. ∆εν μπορώ να πω ότι είχα στο μυαλό µου το αποτέλεσμα, παρά το να καταφέρω να περάσω στον κόσμο τις πραγματικές αξίες που πρεσβεύω».

Πηγή φωτογραφίας: ndp

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by raniathraskia (@raniathraskia)

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR