counter

Ράιαν Γκόσλινγκ: Τραγούδησε στην σκηνή των Όσκαρ το "I' m Just Ken" - Η αντίδραση της Μάργκοτ Ρόμπι

Ράιαν Γκόσλινγκ: Τραγούδησε στην σκηνή των Όσκαρ το "I' m Just Ken" - Η αντίδραση της Μάργκοτ Ρόμπι
Ράιαν Γκόσλινγκ: Τραγούδησε στην σκηνή των Όσκαρ το "I' m Just Ken" - Η αντίδραση της Μάργκοτ Ρόμπι

Η 96η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ πραγματοποιήθηκε στις 10 Μαρτίου στο "Dolby Theatre" του Λος Άντζελες με οικοδεσπότη τον Τζίμι Κίμελ.

Μεγάλος νικητής της βραδιάς αναδείχθηκε η ταινία "Οπενχάιμερ" του Κρίστοφερ Νόλαν που απέσπασε συνολικά 7 Όσκαρ, ενώ ο Γιώργος Λάνθιμος με το "Poor Things" κέρδισε τελικά 4 βραβεία.

Διαβάστε επίσης! Όσκαρ 2024: Η συγκίνηση της Έμα Στόουν, το ατύχημα με το φόρεμα και η αναφορά στον Γιώργο Λάνθιμο

Ράιαν Γκόσλινγκ - Τραγούδησε στην σκηνή των Όσκαρ το "I' m Just Ken"

Ένα από τα highlights της βραδιάς ήταν όταν ο Ράιαν Γκόσλινγκ ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε το κομμάτι “I’m just Ken”.

Πριν ο ηθοποιός αρχίσει το σόου, ο συμπρωταγωνιστής την «Barbie», Σίμου Λίου, ζήτησε από το κοινό να ανάψει τον φακό των κινητών και να τραγουδήσει μαζί του. Ο Ράιν Γκόσλινγκ από την θέση του ξεκίνησε να τραγουδάει, ενώ η Μάργκοτ Ρόμπι που καθόταν μπροστά του δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια της.

Στη συνέχεια ο Ράιαν Γκόσλινγκ ανέβηκε στην σκηνή και ξεσήκωσε το κοινό που βρέθηκε στο "Dolby Theatre", ενώ ο κιθαρίστας των Guns N' Roses, Slash, ο οποίος συνέθεσε την ενορχήστρωση του κομματιού, εμφανίστηκε στο πλευρό του και με το σόλο της κιθάρας του καθήλωσε.

Θυμίζουμε πως το «I'm Just Ken» ήταν ένα από τα δύο τραγούδια της ταινίας «Barbie» που ήταν υποψήφιο για το καλύτερο πρωτότυπο τραγούδι στα βραβεία Όσκαρ. Τελικά το «What Was I Made For?» της Μπίλι Άιλις ήταν το άλλο υποψήφιο κομμάτι, το οποίο και κέρδισε τελικά το βραβείο.

 

 

Photo Credits: AFP Forum

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR