counter

Πύρρος Δήμας: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της συζύγου του, μετά το πρόβλημα υγείας της

Πύρρος Δήμας: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της συζύγου του, μετά το πρόβλημα υγείας της
Πύρρος Δήμας: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της συζύγου του, μετά το πρόβλημα υγείας της

Δύο μόλις μήνες μετά την αποκάλυψη για την περιπέτεια της υγείας της, η σύζυγος του Πύρρου Δήμα, Αναστασία, έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο πλευρό του χρυσού ολυμπιονίκη. Προορισμός τους ήταν το Christmas Dinner το οποίο πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας και μοναδικός τους στόχος να στείλουν κι εκείνοι το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα αγάπης για το “Όραμα Ελπίδας”.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου, το οποίο δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “Freddo”, η Αναστασία ήταν πολύ κομψά ντυμένη, είχε αρκετά ανεβασμένη διάθεση και στο πρόσωπό της μπορούσε κανείς να δει μία αγωνίστρια.

Πύρρος και Αναστασία Δήμα

Σε προγενέστερη συνέντευξή του στην εφημερίδα “Καθημερινή”, ο Πύρος Δήμας είχε αναφερθεί στο πρόβλημα υγείας της συζύγου του, συνδέοντάς το με την απουσία του από την πολιτική σκηνή. Μάλιστα, τότε είχε πει χαρακτηριστικά: “Δεν εγκατέλειψα. Απλώς δεν ψηφίστηκα. Έπεσαν τότε οι εκλογές και πάνω στο πρόβλημα της Αναστασίας. Στις 3 Ιανουαρίου διαγνώστηκε ο όγκος στο κεφάλι, λίγο μετά, 14 του μηνός, χειρουργήθηκε. Γλοιοβλάστωμα. Χειρουργήθηκε στην Ελλάδα. Τώρα είναι σταθερή η κατάστασή της. δεν έφυγα από την πολιτική γιατί δεν μου άρεσε ή μετάνιωσα, αλλά για προσωπικούς λόγους. Δεν θα μπορούσα να αφήσω την Αναστασία, τα παιδιά. Εισπράξαμε πολλή αγάπη. Ο Γολγοθάς συνεχίζεται…”

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR