counter

Δύσκολες ώρες για τον Πύρρο Δήμα: Η σύζυγός του διαγνώστηκε με καρκίνο

Δύσκολες ώρες για τον Πύρρο Δήμα: Η σύζυγός του διαγνώστηκε με καρκίνο
Δύσκολες ώρες για τον Πύρρο Δήμα: Η σύζυγός του διαγνώστηκε με καρκίνο

Συνέντευξη στην «Καθημερινή» παραχώρησε ο Πύρρος Δήμας, μιλώντας για όλους και για όλα! Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης αναφέρθηκε στην οικογένειά του, στους λόγους που δεν ασχολείται πια με την πολιτική αλλά και στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η σύζυγός του, Αναστασία.

Συγκεκριμένα, ο Πύρρος Δήμας εκμυστηρεύτηκε ότι η γυναίκα του διεγνώσθη με όγκο στο κεφάλι, η οποία έχει, ήδη, χειρουργηθεί και πλέον, η κατάστασή της είναι σταθερή. Άλλωστε, αυτός ήταν ένας από τους λόγους που εγκατέλειψε την πολιτική, βάζοντας ως απόλυτη προτεραιότητά του, την οικογένειά του. Ο επί τέσσερις φορές Ολυμπιονίκης, μίλησε με ιδιαίτερη στοργή για τα παιδιά του στα οποία, όπως είπε, θέλει να χαρίσει ό,τι ο ίδιος στερήθηκε κάποτε, ενώ τα χαρακτήρισε ως τα «καλύτερα μετάλλιά του».  

«Δεν έφυγα από την πολιτική γιατί δεν μου άρεσε ή μετάνιωσα αλλά για προσωπικούς λόγους. Δεν θα μπορούσα να αφήσω την Αναστασία, τα παιδιά. Περάσαμε πολύ δύσκολα... εισπράξαμε πολλή αγάπη... Ο Γολγοθάς συνεχίζεται...» δήλωσε χαρακτηριστικά ο αθλητής της άρσης βαρών.

Εμείς ευχόμαστε ολόψυχα καλή και ταχεία ανάρρωση στη σύζυγό του, Αναστασία και πολλές ευτυχισμένες στιγμές με την οικογένειά του.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR