counter

Πως κατάφερε αυτό το συνηθισμένο κορίτσι να γίνει παγκόσμια το απόλυτο fashion icon;

Πως κατάφερε αυτό το συνηθισμένο κορίτσι να γίνει παγκόσμια το απόλυτο fashion icon;
Πως κατάφερε αυτό το συνηθισμένο κορίτσι να γίνει παγκόσμια το απόλυτο fashion icon;

Miranda Kerr

Έχει διανύσει χιλιόμετρα στα παγκόσμια catwalks και το όνομά της φιγουράρει σε αμέτρητα εξώφυλλα μόδας, ενώ οι street style εμφανίσεις της αποτελούν πηγή έμπνευσης για πολλές fαshionistas σε όλο τον κόσμο.

Η Αυστραλέζα Μiranda Kerr έχει πλέον μεταμορφωθεί σε ένα παγκοσμίου φήμης fashion icon και οι στιλιστικές της επιλογές γίνονται "get-the-look". Το πρόσφατο παράδειγμα της ΝοτιοΚορεάτισας στο reality show Martian X-Files που εκλιπαρούσε να υποβληθεί σε κάθε επώδυνη πλαστική επέμβαση αρκεί να μοιάσει στο είδωλό της, τη Miranda Kerr, και τελικά έκανε δύο χειρουργικές αισθητικές επεμβάσεις, αποδεικνύει την επιρροή της. 

Είναι περίτρανο παράδειγμα της γυναίκας που ξεχωρίζει για την απλότητά της φορώντας ρούχα που καταφέρνουν να εντυπωσιάσουν μόνο και μόνο από τον «έξυπνο» τρόπο με τον οποίο έχουν συνδυαστεί. Το 29χρονο fashion icon και υπέρμαχος του street style παραδίδει μαθήματα ανεπιτήδευτα κομψού στυλ και κυκλοφορεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Αναδεικνύει τις αναλογίες της με τζιν παντελόνια «σωλήνες», κοντές ή ψηλόμεσες φούστες, blazers, T-Shirts, καυτά σορτς, αμάνικα tops, πουκάμισα σε όλα τα υφάσματα, αέρινα μακριά φορέματα,  ρετρό τσάντες- που είναι το φετίχ της-  και γυαλιά ηλίου κυριαρχούν στο outfit της. Αποδεικνύει ότι έχοντας έμφυτη την αισθητική και αυτοπεποίθηση, χωρίς συμβουλές από fashion editors, δημιουργεί με basics κομμάτια… νέα τάση. Στην γκαρνταρόμπα της κυριαρχούν τόσο ρούχα famous designers όσο και ρούχα που δεν φέρουν την υπογραφή σχεδιαστή αλλά με τον τρόπο της καταφέρνει να κάνει statement.

Ο φωτογραφικός φακός των paparrazi την έχει απαθανατίσει στις δημόσιες εμφανίσεις της με κομμάτια των εταιρειών Εquipment, Celine, Stella McCartney, Manolo Blahnik, A.L.C κ.α. Αγαπημένα της κομμάτια; Τα τζιν πουκάμισα του οίκου Chloe, τα leather jackets του οίκου Βalenciaga, οι μπότες Tabitha Simmons, οι μακριές αέρινες φούστες της Acne και τα αξεσουάρ του οίκου Christian Louboutin. H  ομορφιά της κέρδισε και τον χώρο του κοσμήματος. Αφού ο οίκος κρυστάλλων Swarovski επέλεξε τη Miranda Kerr,  για να ενσαρκώσει τη γυναίκα της Swarovski στην τελευταία διαφημιστική καμπάνια της, κινηματογραφημένη από τον κορυφαίο Βρετανό φωτογράφο Nick Knight.

Miranda Kerr: Ο «Άγγελος» της Victoria Secret μετά από ένα γάμο και ένα διαζύγιο με τον star του Hollywood Orlando Bloom και μοναδικό άνδρα στη ζωή της τον γιο της Flynn είναι πια και πάλι… διαθέσιμη.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR