counter

Πρώην συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη αποκαλύπτει: “ Έζησα πάρα πολύ άσχημα τους τρεις τέσσερις τελευταίους μήνες στην εκπομπή”

Τη δική της εμπειρία για την συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη περιέγραψε το πρωί της Πέμπτης η Χρίσλα Γεωργακοπούλου μέσα από την εκπομπή “Ευτυχείτε”.

“Εγώ δεν συνηθίζω να πηγαίνω ακάλεστη κάπου, επίσης δεν μου αρέσει να κάνω εκπλήξεις γιατί δεν ξέρω πώς θα την πάρουν οι άνθρωποι. Όταν έφυγα από την Ελένη και έφυγα επεισοδιακά, που μου είχε ζητήσει να μείνω στο τέλος της χρονιάς… Είχα θέμα εκείνη τη χρονιά γιατί ήμουν διευθύντρια του περιοδικού που για πρώτη φορά έβαλε φωτογραφίες της Ελένης με τον Μάκη. Εγώ ήμουν ανάμεσα σε Κωστόπουλο και Μενεγάκη που ήταν ήδη πλακωμένοι, προσπαθούσα να κρατήσω τις ισορροπίες μου, έζησα πάρα πολύ άσχημα τους τρεις με τέσσερις τελευταίους μήνες. Οφείλω να ομολογήσω ότι η Ελένη Μενεγάκη μου ζήτησε να μείνω, λέγοντάς μου κουβέντες που δεν περίμενα να ακούσω, όπως το ότι είσαι αναντικατάστατη… Προς τιμήν της, την επόμενη σεζόν μου ξαναέκανε πρόταση. Είχαν συμφωνήσει όλοι, αλλά έλειπε τότε ο Γερμανός CO. Η Ελένη βιαζόταν και με έβγαλε στον αέρα και όταν γύρισα μου ζήτησαν να βάλω την αμοιβή μου στο 50%, είπα όχι λυπάμαι και έφυγα”, είπε χαρακτηριστικά η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο το σχετικό απόσπασμα. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR