counter

Πρόσωπο των media: "Η Ελένη Μενεγάκη είναι η Opra Winfrey της Ελλάδας"

Πρόσωπο των media: "Η Ελένη Μενεγάκη είναι η Opra Winfrey της Ελλάδας"
Πρόσωπο των media: "Η Ελένη Μενεγάκη είναι η Opra Winfrey της Ελλάδας"

Δημήτρης Αλεξάνδρου

Συνέντευξη στο περιοδικό MYtv παραχώρησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που συμμετέχει στο πάνελ της μεσημεριανής εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη μίλησε μεταξύ άλλων για την συνεργασία του μαζί της αλλά και για την διαδρομή του σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Μάλιστα κατά την διάρκεια της συνέντευξής του  δεν δίστασε να αποκαλέσει την Ελένη Μενεγάκη "Opra Winfrey της Ελλάδας".

Πώς κατέληξε φέτος να βρίσκεται στο πλευρό και το πάνελ της Ελένης Μενεγάκη; Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά:

"Εντελώς τυχαία. Μου πήρε µια συνέντευξη, µετά µου ξαναπήρε άλλη µία και µια µέρα µε παίρνει και µου λέει: “Θα λείπουν δυο άτοµα από το πάνελ. Θες να έρθεις να δούµε πώς θα είσαι;”. Και έτσι το έκανα. Χάρηκα πάρα πολύ όταν µου έκανε την πρόταση και δεν άργησα να πω το “ναι”, γιατί πραγµατικά περνάω πάρα πολύ καλά εκεί. Γενικότερα κόλλησα πάρα πολύ µε την οµάδα και η Ελένη Μενεγάκη είναι η Όπρα της Ελλάδας" δηλώνει στο MYtv.

Αυτή όµως δεν ήταν η πρώτη φορά που το νεαρό µοντέλο κάνει τηλεόραση, αφού για µια ολόκληρη σεζόν υπήρξε συµπαρουσιαστής στην ταξιδιωτική εκποµπή «Kilimangiaro» στο κανάλι RAI3 της ιταλικής τηλεόρασης. Όπως αποκαλύπτει στο περιοδικό, «Αυτό που κάνω µε την Ελένη και αυτό που έκανα στην Ιταλία µου αρέσει και µπορώ να το υποστηρίξω. Καθετί άλλο δεν νοµίζω ότι µπορώ να το κάνω. Κατά καιρούς µου έχουν κάνει προτάσεις για να τραγουδήσω, αλλά νοµίζω πως είναι πολύ µακριά αυτό από εµένα».

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό MYtv που κυκλοφορεί.

My TV

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR