counter

Πρόβλεψη καιρού: Να πάρουμε ομπρέλα σήμερα;

Πρόβλεψη καιρού: Να πάρουμε ομπρέλα σήμερα;
Πρόβλεψη καιρού: Να πάρουμε ομπρέλα σήμερα;

Καιρός

Την Παρασκευή η ορατότητα θα είναι περιορισμένη στα βόρεια Ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στο Αιγαίο μέχρι 7 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις πρωινές ώρες στα βόρεια και ανατολικά θα υπάρχουν λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί μέχρι 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς  Κελσίου.

Στη Θράκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Στη Μακεδονία θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στη δυτική και κεντρική. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τις πρωινές ώρες στα βόρεια η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως στην Κρήτη όπου θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και στις Κυκλάδες τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 25 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Κρήτη η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ στα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα με πιθανότητα σποραδικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στα βόρεια 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΠΗΓΗ: Antenna.gr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR