counter

«Πριν γνωρίσω την Ελένη Μενεγάκη είχα την λανθασμένη εντύπωση ότι…»

«Πριν γνωρίσω την Ελένη Μενεγάκη είχα την λανθασμένη εντύπωση ότι…»
«Πριν γνωρίσω την Ελένη Μενεγάκη είχα την λανθασμένη εντύπωση ότι…»

Δημήτρης Αλεξάνδρου

Καλεσμένος στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και στην εκπομπή «JoinUs» του ΣΚΑΙ θα βρεθεί αυτό το Σαββάτο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Εδώ είναι ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις του, όπου μεταξύ των άλλων αναφέρεται στην Ελένη Μενεγάκη και τη συμμετοχή του στο πάνελ της εκπομπής.

Για το αν αισθάνεται “sexsymbol”

«Δεν ξέρω αν είμαι sexsymbol. Το σίγουρο είναι ότι προσέχω τον εαυτό μου και κάνω πολύ γυμναστική γιατί μ’ αρέσει. Κάποιοι το μεταφράζουν έτσι. Ότι κάποιοι θέλουν να κοιτάνε τα ρούχα τους, τα παπούτσια τους, αν είναι σωστό αυτό που φοράνε, αν έχουν πάρει λίγα κιλά. Αυτό κάποιοι μεταφράζουν σαν sexsymbol. Εγώ είμαι επιμελώς ατημέλητος. Όταν ξυπνήσω δεν θα ασχοληθώ πολύ με τα μαλλιά μου, θα πλυθώ, θα πλύνω τα δόντια μου και θα φύγω».

Για την Ελένη Μενεγάκη και την εκπομπή

«Πριν γνωρίσω την Ελένη Μενεγάκη είχα την λανθασμένη εντύπωση ότι έτυχε να γίνει σταρ. Είναι μια πανέμορφη γυναίκα,  ίσως η πιο όμορφη γυναίκα στην Ελλάδα. Όταν την είδα από κοντά και συνεργάστηκα μαζί της είπα ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Εννοείται αισθάνομαι άβολα στην εκπομπή. Είμαι πολύ τυχερός γιατί δεν κάνουμε κουτσομπολιό. Και να γνωρίζω κάτι δεν θα μπω στη διαδικασία να το πω. Κάθομαι για να κάθομαι, γιατί δεν θέλω να πάρω θέση».

Για τη δουλειά στην οικοδομή και την οικογένειά του

«Έχω αλλάξει πάρα πολλές δουλειές. Δούλευα στην οικοδομή από τα 13 μου μέχρι τα 21. Παράλληλα πήγαινα σχολείο. Η οικογένειά μου περνούσε δύσκολα, οπότε τι καλύτερο από το να ελαφρώσεις την οικογενειακή σου κατάσταση. Μεγάλωσα χωρίς τον μπαμπά μου από 5 χρονών. Η μητέρα μου ήταν πατέρας και μητέρα. Οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές και είμαι τυχερός που δεν ξέφυγα. Μου έλειψε η πατρική παρουσία. Ο πατέρας μου ζει στην Αθήνα και δεν μιλάμε. Δεν ξέρω τίποτα για τον πατέρα μου».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR