counter

Κέιτ Μίντλετον: Νέος "πόλεμος" για το περίφημο βίντεο! Το άλλοθι που έχει η σωσίας της

Κέιτ Μίντλετον: Νέος "πόλεμος" για το περίφημο βίντεο! Το άλλοθι που έχει η σωσίας της
Κέιτ Μίντλετον: Νέος "πόλεμος" για το περίφημο βίντεο! Το άλλοθι που έχει η σωσίας της

Πολλά έχουν ακουστεί για το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει με την Κέιτ Μίντλετον και τη δείχνει να είναι για ψώνια μαζί με τον Ουίλιαμ. Άλλοι λένε ότι στο συγκεκριμένο είναι η ίδια η Πριγκίπισσα και άλλοι, η σωσίας της. Η δεύτερη, "σπάει" τη σιωπή της σε συνέντευξη στο  Business Insider και μάλιστα, μετά τον νέο "πόλεμο" που έχει ξεσπάσει μιας και τα Μέσα συνεχίζουν να αναφέρουν ότι είναι απάτη, αναφέρει το άλλοθί της. 

Διαβάστε επίσης: Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Η νέα δημόσια εμφάνιση & η αναφορά στην Κέιτ Μίντλετον! "Έπρεπε να είναι εδώ"

«Ένα πρωί ξύπνησα και βρισκόμουν στο επίκεντρο μιας παγκόσμιας θεωρίας συνωμοσίας του TikTok. Από τη μία είναι κολακευτικό γιατί σημαίνει ότι όντως τής μοιάζω. Από την άλλη, είναι κάπως τρελό» σχολιάζει η ίδια. «Μπορώ να σας πω όμως με βεβαιότητα ότι δεν βγήκα εγώ για ψώνια», αναφέρει για το επίμαχο βίντεο η Heidi Agan η οποία έχει και λογατριασμό στο Instagram με το όνομα katemiddletonlookalike. 

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι έχει πολύ ισχυρό άλλοθι για εκείνη τη μέρα: εργαζόταν σε μια σχολή μουσικής και χορού σε μια άλλη πόλη, το Νορθάμπτον.

Στην συνέντευξή της, τονίζει ότι μετά «την αστοχία της φωτογραφίας που κυκλοφόρησε στη Γιορτή της Μητέρας, η οποία διέγειρε ακόμα περισσότερο την περιέργεια του κόσμου, σε σημείο να οδηγήσει σε μια τεράστια θεωρία συνωμοσίας, η φημολογία έχει βγει εντελώς εκτός ελέγχου» και παραδέχεται ότι ενώ  μετά την ανακοίνωση της Κέιτ ότι θα απείχε για κάποιους μήνες από τη δημόσια ζωή περίμενε ότι θα έχει λιγότερη ζήτηση ως σωσίας της, «οι προτάσεις για συνεργασία αυξήθηκαν. Αυτό είναι παράξενο γιατί την περίοδο της εγκυμοσύνης της είχαν λιγοστέψει, υποθέτω λόγω σεβασμού [προς την πριγκίπισσα]. Τώρα όμως συμβαίνει το αντίστροφο».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR