counter

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Το πρώτο επίσημο ταξίδι μετά τον γάμο τους! - Φωτογραφίες

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Το πρώτο επίσημο ταξίδι μετά τον γάμο τους! - Φωτογραφίες
Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Το πρώτο επίσημο ταξίδι μετά τον γάμο τους! - Φωτογραφίες

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ξεκίνησαν χθες τη διήμερη επίσκεψή τους στο Δουβλίνο. Πρόκειται για το πρώτο επίσημο ταξίδι τους στο εξωτερικό μετά τον γάμο τους στις 19 Μαΐου.

Το πριγκιπικό ζευγάρι συναντήθηκε με τον Βαράντκαρ λίγο μετά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου και τα φλας των φωτογράφων «πήραν φωτιά». Για την περίσταση, η Μέγκαν επέλεξε ένα φόρεμα του οίκου Givenchy σε βαθύ πράσινο χρώμα και ο Χάρι κοστούμι σε σκούρους τόνους και πράσινη γραβάτα.

Ακολούθησε η εμφάνισή τους στη δεξίωση στη βρετανική πρεσβευτική κατοικία στο Δουβλίνο, όπου η Μέγκαν διάλεξε ένα υπέροχο, μαύρο Emilia Wickstead φόρεμα, που συνδύασε με ασορτί clutch και μαύρες Aquazzura γόβες. Πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν ότι η εμφάνιση της Δούκισσας του Σάσεξ θύμιζε χολιγουντιανή σταρ!

Σήμερα, το πριγκιπικό ζεύγος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ιρλανδίας Μάικλ Ντ. Χίγκινς, τη σύζυγό του και τα… σκυλιά τους. Η Μέγκαν διάλεξε ένα γκρι Roland Mouret φόρεμα.

Ακολούθως, επισκέφθηκαν την έδρα της μεγαλύτερης αθλητικής ακαδημίας της Ιρλανδίας, το Κροκ Παρκ, ένα μνημείο για τα θύματα του λιμού του 1840, το Μουσείο της Μετανάστευσης και ένα κέντρο startup που δραστηριοποιείται στον τομέα της τεχνολογίας. Το outfit της Δούκισσας του Σάσεξ αυτή τη φορά θύμιζε την Πριγκίπισσα Νταϊάνα, καθώς η μητέρα του Χάρι ήταν εκείνη που φορούσε ως επί το πλείστον κομψά κοστούμια σε τέτοιες περιστάσεις…

Πηγή φωτογραφιών: Instagram/twitter Kensington Palace

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR