counter

Πρίγκιπας Χάρι- Μέγκαν Μαρκλ: Τι δουλειά θα κάνουν μετά την παραίτηση από τα βασιλικά τους καθήκοντα;

Πρίγκιπας Χάρι- Μέγκαν Μαρκλ: Τι δουλειά θα κάνουν μετά την παραίτηση από τα βασιλικά τους καθήκοντα;
Πρίγκιπας Χάρι- Μέγκαν Μαρκλ: Τι δουλειά θα κάνουν μετά την παραίτηση από τα βασιλικά τους καθήκοντα;

Τεράστια έκπληξη προκάλεσε η είδηση ότι ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισαν να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους αξιώματα.

Η ανακοίνωση έγινε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του πρώην πριγκιπικού ζεύγους στο Instagram.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ αποφάσισαν να ανεξαρτητοποιηθούν οικονομικά και αποφάσισαν να επικοινωνούν με το κοινό μέσα από το νέο τους site, όπου θα μοιράζονται τις λεπτομέρειες των δραστηριοτήτων τους.

Οι δύο τους θέλουν να ξεκινήσουν μια νέα ζωή και να θυμίσουμε πως η πίεση το τελευταίο διάστημα από τα βρετανικά Μέσα ήταν αφόρητη και μάλιστα είχαν μηνύσει τις Dailymail, Sun και Mirror, για παραβίαση της προσωπικής τους ζωής.

Στην ανάρτησή τους κάνουν λόγο για τα νέα επαγγελματικά τους πλάνα, αναφέροντας πως θα επικεντρωθούν "στο επόμενο κεφάλαιο, στην έναρξη μιας φιλανθρωπικής οντότητας", ενώ έβγαλαν online και το νέο τους site.

Η Μέγκαν Μάρκλ στο παρελθόν ήταν επιτυχημένη ηθοποιός, και μετά το γάμο της σταμάτησε την καριέρα της, κάτι το οποίο μπορεί να συνεχίσει τώρα καθώς δε δεσμεύεται από πρωτόκολλο, όπως γράφει το Ellle.

Ο Χάρι έχει δημιουργήσει τα "Invictus Games", μια αθλητική διοργάνωση με τη συμμετοχή βετεράνων στρατιωτών με κινητικά προβλήματα ή αναπηρίες λόγω τραυματισμών, καθώς και τις φιλανθρωπικές οργανώσεις HALO Trust, Walking With The Wounded, και London Marathon Charitable Trust.

Μάλιστα, πλέον θα καλύπτουν με ιδιωτικά τους έξοδα, τα ταξίδια τους.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες πάντως, αναμένεται να δημοσιεύονται μέσα στο επόμενο διάστημα στο Sussexroyal.com.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR