counter

Πρίγκιπας Χάρι & Μέγκαν Μαρκλ: Διέρρευσε κατά λάθος το όνομα του προσώπου που έκανε ρατσιστικά σχόλια για τον Άρτσι

Πρίγκιπας Χάρι & Μέγκαν Μαρκλ: Διέρρευσε κατά λάθος το όνομα του προσώπου που έκανε ρατσιστικά σχόλια για τον Άρτσι
Πρίγκιπας Χάρι & Μέγκαν Μαρκλ: Διέρρευσε κατά λάθος το όνομα του προσώπου που έκανε ρατσιστικά σχόλια για τον Άρτσι

Αποκαλύφθηκε κατά λάθος, μέσω της κυκλοφορίας του βιβλίου Endgame του Omid Scobie στην Ολλανδία, η ταυτότητα του μέλους της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας που έκανε τα ρατσιστικά σχόλια για το χρώμα του δέρματος του γιου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, Άρτσι.

Οι εκδόσεις Xander Publishers επιβεβαίωσαν την Τρίτη ότι έλαβαν αίτημα από τις ΗΠΑ να σταματήσουν άμεσα τις πωλήσεις του «Endgame - Inside the Royal Family and the Monarchy's Fight for Survival», πράγμα λογικό, αν σκεφτούμε τον κίνδυνο για τον παλάτι που ενέχει η κυκλοφορία του. 

Να σημειωθεί πως στην τελική έκδοση του βιβλίου, το οποίο αναφέρεται στην κατάσταση της βρετανικής μοναρχίας μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β' τον Σεπτέμβριο του 2022, ο Omid Scobie δεν κατονομάζει το μέλος της οικογένειας που φέρεται να αμφισβήτησε το χρώμα του δέρματος του πρίγκιπα Άρτσι, λόγω της νομοθεσίας περί συκοφαντικής δυσφήμισης, ωστόσο,  σύμφωνα με την Daily Mail, σ’ ένα πρότερο αντίγραφο που στάλθηκε σε Ολλανδούς δημοσιογράφους, υπήρχε η ταυτότητα του εν λόγω ατόμου.

Διαβάστε επίσης: Μέγκαν Μαρκλ: Ο κολλητός της "καίει" το παλάτι! "Ενθάρρυναν εκείνη & τη Κέιτ να αντιγράφουν τη Νταϊάνα"

 

Πρόσωπα από τα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης, που διάβασαν το πρώτο βιβλίο, υποστηρίζουν ότι το πρόσωπο που εξέφρασε ανησυχίες για το χρώμα του δέρματος του γιου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, ταιριάζει με τους ισχυρισμούς προηγούμενων βασιλικών βιογραφιών. Από την άλλη, σύμφωνα με πηγές του Page Six το μέλος της βασιλικής οικογένειας που εκδήλωσε ρατσισμό δεν ήταν η βασίλισσα Καμίλα, όπως ακούγονταν παλαιότερα. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στη συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ τον Μάρτιο του 2021, το ζευγάρι ισχυρίστηκε ότι ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας είχε αναρωτηθεί δυνατά «πόσο σκούρο» θα ήταν το δέρμα του γιου τους, του Άρτσι, όταν θα γεννιόταν τον Μάιο του 2019. 

Τέλος, να σημειωθεί πως σύμφωνα με το βιβλίο του Omid Scobie, η Μέγκαν Μαρκλ κατονόμασε δύο άτομα που μίλησαν για το χρώμα του δέρματος του γιου της σε ιδιωτικές επιστολές που αντάλλαξε με τον βασιλιά Κάρολο Γ', τον Μάιο του 2021.

Photo Credits: ABACA PRESS

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR