counter

Πρίγκιπας Τζορτζ: Το ταλέντο που έχει κληρονομήσει από τον Κάρολο σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει

Πρίγκιπας Τζορτζ: Το ταλέντο που έχει κληρονομήσει από τον Κάρολο σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει
Πρίγκιπας Τζορτζ: Το ταλέντο που έχει κληρονομήσει από τον Κάρολο σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει

Το ταλέντο στη ζωγραφική που έχει ο βασιλιάς Κάρολος αλλά και ο πρίγκιπας Φίλιππος, φαίνεται να έχει κληρονομήσει ο γιος του Ουίλιαμ και της Κέιτ, πρίγκιπας Τζορτζ. Ο 9χρονος φαίνεται να έχει κληρονομήσει την αγάπη για την τέχνη που είχαν οι προαναφερόμενοι, ενώ μάλιστα ο  βασιλιάς Κάρολος έχει φωτογραφηθεί τακτικά με ένα πινέλο στο χέρι.

 Η πρώην βασιλική ανταποκρίτρια του BBC, Jennie Bond, επεσήμανε το ταλέντο του Τζορτζ στην τέχνη και το συνέκρινε με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

«Ο Τζορτζ φαίνεται να είναι ένα τσιπ από το παλιό μπλοκ. Ο πρίγκιπας Φίλιππος και ο βασιλιάς Κάρολος ήταν και οι δύο απίστευτα ταλαντούχοι και η Κέιτ είναι γνώστης και ενδιαφέρεται για την τέχνη… », ανεφερε. 

Διαβάστε επίσης: Αλλάζει σχολείο ο πρίγκιπας Τζορτζ! Τα υπέρογκα δίδακρα & οι δύσκολες εξετάσεις

Ο Κάρολος έχει μιλήσει στο παρελθόν για τα οφέλη για την ψυχική υγεία που έχει βρει από τη ζωγραφική, λέγοντας ότι «φρεσκάρει μέρη της ψυχής που άλλες δραστηριότητες δεν μπορούν να φτάσουν». Και πρόσθεσε: "Στην περίπτωσή μου μάλιστα, θεωρώ ότι με μεταφέρει σε μια άλλη διάσταση που, κυριολεκτικά, αναζωογονεί μέρη της ψυχής που άλλες δραστηριότητες δεν μπορούν να φτάσουν. Ασχολήθηκα εξ ολοκλήρου με τη ζωγραφική γιατί έβρισκα τη φωτογραφία λιγότερο από ικανοποιητική".

Ένα άλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας που είναι γνωστό για τις καλλιτεχνικές της ικανότητες είναι η κόρη της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, Λαίδη Σάρα Τσάτο, η οποία έχει παρουσιάσει τη δουλειά της στην γκαλερί Redfern στο Λονδίνο.

Αλλά ο Τζορτζ μπορεί να έχει κληρονομήσει δεξιότητες και από τα γονίδια του Κέιτ, καθώς η μαμά του είναι επίσης γνωστή για την αγάπη της για την τέχνη. Τα σχέδιά της εμφανίστηκαν στην παραγγελία της αδερφής της Πίπα όταν παντρεύτηκε το 2017.

Photo Credits: ZUMA PRESS

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR