counter

Πρίγκιπας Φίλιππος: Ο λόγος που δεν θα φορέσει κανείς στρατιωτική στολή στην κηδεία του

Πρίγκιπας Φίλιππος: Ο λόγος που δεν θα φορέσει κανείς στρατιωτική στολή στην κηδεία του
Πρίγκιπας Φίλιππος: Ο λόγος που δεν θα φορέσει κανείς στρατιωτική στολή στην κηδεία του

Την προηγούμενη εβδομάδα η βασιλική οικογένεια έκανε γνωστό πως ο Πρίγκιπας Φίλιππος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 99 ετών.

Ο σύζυγος της Βασίλισσας Ελισάβετ και δούκας του Εδιμβούργου άφησε την τελευταία του πνοή στο παλάτι του Ούινσδορ, ενώ η κηδεία του πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο στις 15:00 τοπική ώρα.

Στην Βρετανία βρίσκεται ήδη ο Πρίγκιπας Χάρι, ενώ η Μέγκαν Μαρκλ δεν μπόρεσε να ταξιδέψει λόγω προχωρημένης εγκυμοσύνης.

Ωστόσο όλη η χώρα είναι σε πένθος, με την Βασίλισσα Ελισάβετ να έχει στο πλευρό της, όλους τους αγαπημένους της ανθρώπους.

Όπως ήδη ξέρουμε ο δούκας του Εδιμβούργου έχει επιλέξει μια λιτή στρατιωτική κηδεία, ενώ οι προετοιμασίες για την τελετή είναι πυρετώδεις.

Μάλιστα φαίνεται πως λίγο πριν την κηδεία η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει να διαχειριστεί πολλές δύσκολες καταστάσεις. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο γιος της Άντριου απαίτησε να φορέσει την στολή του ναυάρχου, γεγονός που την εξόργισε, μετά από τις φήμες που τον θέλουν να έχει εμπλακεί στο σκάνδαλο παιδοφιλίας με τον Τζέφρι Επστάιν.

Ένας ακόμη λόγος που οδήγησε την Βασίλισσα στο να αποφασίσει να μην φορέσει κανείς από τα μέλη της οικογένειας στρατιωτική στολή, είναι και η παρουσία του Πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος μετά την παραίτηση των βασιλικών του καθηκόντων δεν έχει το δικαίωμα να ντυθεί όπως πριν.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR