counter

Πρεμιέρα στο θέατρο Μουσούρη με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη

Πρεμιέρα στο θέατρο Μουσούρη με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη
Πρεμιέρα στο θέατρο Μουσούρη με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Πρεμιέρα έκανε η παράσταση "Φον Δημητράκης" το βράδυ της Πέμπτης 17 Οκτωβρίου, στο θέατρο "Μουσούρη" με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Με ένα ιδιαίτερα επίκαιρο έργο της ελληνικής δραματουργίας, συνεχίζει την πορεία του στο θέατρο Μουσούρη, ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο "Φον Δημητράκης" του Δημήτρη Ψαθά, ένα αλληγορικό θεατρικό κείμενο με κοινωνικές και πολιτικές προεκτάσεις, γράφτηκε το 1946, στην περίοδο του Εμφυλίου. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Πέτρος Φιλιππίδης, που κρατά και τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μαζί του στη σκηνή είναι επίσης ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Δημήτρης Μαυρόπουλος, η Μαρία Κατσανδρή, η Φαίη Ξυλά, η Γιάννα Παπαγεωργίου, ο Γιώργος Ψάλτου, ο Μανώλης Χουρδάκης, η Χριστίνα Σπατιώτη, η Εύα Καλαποθάκη και ο Θανάσης Ισιδώρου.

Στην επίσημη πρεμιέρα έδωσαν το "παρών" πολλοί celebrities. Ανάμεσά τους, η Φωτεινή Δάρρα, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου με τον Πάνο Βλάχο, η Παναγιώτα Βλαντή, ο Κώστας Μαρτάκης, ο Αιμίλιος Χειλάκης με την σύζυγό του Αθηνά Μαξίμου, ο Γιώργος Λιάγκας, η Λόλα Νταϊφά, η Νόνικα Γαληνέα, η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου με τον γιο τους Δημήτρη και πολλοί άλλοι.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR