counter

Πρεμιέρα για Αντύπα - Κουρκούλη - Ηλιάδη στον Βοτανικό με celebrities καλεσμένους

Πρεμιέρα για Αντύπα - Κουρκούλη - Ηλιάδη στον Βοτανικό με celebrities καλεσμένους
Πρεμιέρα για Αντύπα - Κουρκούλη - Ηλιάδη στον Βοτανικό με celebrities καλεσμένους

Πρεμιέρα έκαναν την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στο κέντρο " Βοτανικός", ο Αντύπας, ο Νίκος Κουρκούλης και η Αγγελική Ηλιάδη. Ένα λαϊκό σχήμα που πρόκειται να συζητηθεί και να αλλάξει τις νύχτες μας.

Τρεις καλλιτέχνες με πολλές επιτυχίες και αστείρευτο χιούμορ με πειράγματα μεταξύ τους "άνοιξαν" την αυλαία για έναν χειμώνα κεφιού και διασκέδασης.

Παρά το άγχος της πρεμιέρας οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες ανέβηκαν στην σκηνή και "τα έδωσαν όλα", κάνοντας τον κόσμο να τραγουδάει και να χορεύει μαζί τους. Η Αγγελική Ηλιάδη "στα καλύτερα της", πιο sexy και όμορφη από ποτέ με αποκαλυπτικές τουαλέτες και τον Αντύπα με τον Νίκο Κουρκούλη σε "τρελά κέφια", η επιτυχία φαντάζει εύκολη υπόθεση!

Πολλοί επώνυμοι και φίλοι των τραγουδιστών έδωσαν το παρών στην έναρξη του σχήματος, δίνοντας τις ευχές τους για "καλή επιτυχία' και "καλή διασκεδαστική σεζόν". Ανάμεσα τους είδαμε την Νατάσα Θεοδωρίδου με ακόμη πιο σκούρο χρώμα στα μαλλιά, μαζί με τον καλό της φίλο και κομμωτή, Βασίλη Μπουλούμπαση, τον Φοίβο, που υπογράφει πολλά τραγούδια και των τριών τραγουδιστών, τον Σταμάτη Γονίδη, τον Βαλάντη και το ερωτευμένο ζευγάρι, Τόνυ Μαυρίδη με την εντυπωσιακή σύντροφο του, Ευαγγελία Καραμπατζάκη.

Το κέφι, η χαρά και τα αγαπημένα τραγούδια κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και όλοι αποχώρησαν με το χαμόγελο στα χείλη και χορεύοντας, επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι πρόκειται για ένα πολύ "δυνατό" σχήμα αυτής της σεζόν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR