counter

Που θα πάμε φέτος διακοπές;

Που θα πάμε φέτος διακοπές;
Που θα πάμε φέτος διακοπές;

Όλγα Λαφαζάνη

Ο καλός ο νοικοκύρης πριν πεινάσει μαγειρεύει.

Οι διακοπές του Πάσχα τελείωσαν και επίσημα! Όλοι λοιπόν επιστρέφουμε στην καθημερινότητα μας όπως είναι διαμορφωμένη για τον καθένα. Και τώρα περιμένουμε σιγά σιγά να έρθει το καλοκαιράκι για τις επόμενες μεγάλες διακοπές μας. Θα μου πείτε από τώρα σκέφτεσαι εσύ τις καλοκαιρινές αποδράσεις; Κι όμως πιστεύω πια, πως ΤΩΡΑ  είναι η καλύτερη εποχή για να κλείσετε εισιτήρια και δωμάτια.

Ανέκαθεν προγραμμάτιζα τις διακοπές μας τελευταία στιγμή. Το αποτέλεσμα; Σχεδόν ποτέ να μη βρίσκω τις ημερομηνίες που ήθελα εισιτήρια ή τα δωμάτια που μου άρεσαν και αν τα έβρισκα να ήταν σε πολύ υψηλές τιμές. Φέτος λοιπόν σκέφτηκα να κάνω μια έρευνα λίγο νωρίτερα.

Και με αφορμή τη χθεσινή μου εμπειρία,  που θα  σας παραθέσω αμέσως παρακάτω θέλησα να μοιραστώ τις σκέψεις μου μαζί σας. Ήταν κάποιοι οικογενειακοί μας φίλοι στο σπίτι μας, οι οποίοι  έχουν ένα εξοχικό  στη Χαλκιδική. Μας πρότειναν λοιπόν φέτος που είμαστε στη Βόρεια Ελλάδα να πάμε κάποιες μέρες εκεί. Η αλήθεια είναι πως η Χαλκιδική έχει απίστευτη φυσική ομορφιά και εκπληκτικές παραλίες κι έτσι αποτελεί έναν μοναδικό προορισμό για όλους. Μπήκα λοιπόν να κάνω μια έρευνα τελείως ενημερωτικά για το τι δωμάτια υπάρχουν στη γύρω περιοχή. Ένα θα σας πω… τα δωμάτια που μου άρεσαν είναι όλα κλεισμένα για τις ημερομηνίες που μπορούμε!!! Και για τις πιο κοντινές υπάρχουν ελάχιστα ακόμα. Και φυσικά σε μοναδικές ευκαιρίες. Οι ξένοι που είναι πιο προνοητικοί από εμάς τους Έλληνες, ξέρουν τι κάνουν. 

Θα μου πείτε σε μια εποχή κρίσης που κάποιοι δεν έχουν να βγάλουν τα προς το ζην εσύ μιλάς από τώρα κιόλας για τις καλοκαιρινές διακοπές. Και έχετε απόλυτο δίκιο! Αλλά για όσους σκοπεύετε να πάτε πέντε ή και περισσότερες μέρες διακοπές γιατί να μην τις κλείσετε από τώρα; Είναι σαφέστατα πολύ πιο οικονομικές οι τιμές, έχουν μεγάλες προσφορές, περιθώρια επιλογής για ημερομηνίες και δωμάτια της αρεσκείας σας και το βασικότερο!!! Θα έχετε κάτι όμορφο να περιμένετε!!!... τις επόμενες σας διακοπές!!! Κι αν κάτι συμβεί, γιατί άνθρωποι είμαστε σχεδόν παντού υπάρχει δωρεάν ακύρωση!!!

Το καλοκαιράκι πλησιάζει… γεμίστε θετική ενέργεια, απολαύστε για άλλο ένα μήνα την πανέμορφη άνοιξη και σκεφτείτε ένα ωραίο πρόγραμμα. Ακόμα κι αν στο τέλος δεν υλοποιηθεί, τουλάχιστον θα ονειρεύεστε όλο αυτό διάστημα θάλασσα, παραλία, ξεκούραση, beach bar,βραδιές κάτω από τα αστέρια που σίγουρα μόνο θετική σκέψη και ηρεμία θα προσφέρουν στο μυαλό σας!!!      

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR