counter

Πολύ γνωστός Έλληνας τραγουδιστής: "Δέχτηκα πόλεμο. Μου χαμήλωναν το μικρόφωνο"

Πολύ γνωστός Έλληνας τραγουδιστής: "Δέχτηκα πόλεμο. Μου χαμήλωναν το μικρόφωνο"
Πολύ γνωστός Έλληνας τραγουδιστής: "Δέχτηκα πόλεμο. Μου χαμήλωναν το μικρόφωνο"

Ηλίας Βρεττός

Σε συνέντευξή  του στο «Εγώ» και τον Γιάννη Βίτσα ο Ηλίας Βρεττός μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο επάγγελμά του και τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο χώρο.

Ο τραγουδιστής λέει χαρακτηριστικά: «Υπήρχαν άνθρωποι, που με πολέμησαν. Η showbiz και το τραγούδι είναι ένας πολύ ανταγωνιστικός χώρος. Τα πράγματα έχουν γίνει πάρα πολύ δύσκολα. Τα κέντρα κλείνουν το ένα μετά το άλλο και για να πάρεις θέση σ’ ένα μαγαζί επειδή υπάρχει υπερπροσφορά καλλιτεχνών, αυτό σημαίνει ότι θα χάσει κάποιος άλλος τη θέση του. Αυτό από μόνο του δημιουργεί μια αντιπαλότητα στο επάγγελμα. Εχω δεχθεί πόλεμο, πισώπλατα μαχαιρώματα, τρικλοποδιές και αμφισβήτηση . Είναι δύσκολο να μπεις σ’ ένα χώρο και να σε αποδεχθούν αλλά ακόμα πιο δύσκολο είναι να έχεις διάρκεια.»

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε τους τρόπους που τον πολέμησαν ο Ηλίας Βρεττός  απάντησε: «Με πολλούς μου δημιουργούσαν δισκογραφικά εμπόδια, συνεργαζόμουν με ανθρώπους που ήθελαν να προωθήσουν άλλους καλλιτέχνες . Έχω δεχθεί επίσης πόλεμο σε νυχτερινούς χώρους, σε συνεργασία με καλλιτέχνες που δεν ήθελαν να φαίνομαι στο μαγαζί, που επιδίωκαν να περνώ όσο το δυνατόν απαρατήρητος. Μου χαμήλωναν το μικρόφωνο, δεν υπήρχε το όνομά μου στις αφίσες…»

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR