counter

Πολύ δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό Κίφερ Σάδερλαντ

Πολύ δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό Κίφερ Σάδερλαντ
Πολύ δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό Κίφερ Σάδερλαντ

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών η ηθοποιός και ακτιβίστρια Σίρλεϊ Ντάγκλας. Ο γιος της, Κίφερ Σάδερλαντ, διευκρίνισε με ανάρτησή του στο Twitter, ότι ο θάνατός της δεν σχετίζεται με τον κορονοϊό.  

Όπως ανακοίνωσε ο γνωστός ηθοποιός, η Σίρλεϊ Ντάγκλας άφησε την τελευταία της πνοή από επιπλοκές που σχετίζονται με πνευμονία.

«Η μητέρα μου έφυγε από τη ζωή εξαιτίας επιπλοκών με πνευμονία (δεν είχαν σχέση με τον κορονοϊό). Η μητέρα μου ήταν εξαιρετική γυναίκα, που έζησε εξαιρετική ζωή. Δυστυχώς, έδινε μάχη με πολλά προβλήματα υγείας εδώ και κάποιο καιρό και εμείς, η οικογένειά της, γνωρίζαμε ότι αυτή η ημέρα θα ερχόταν. Ραγίζει η καρδιά μου για τις οικογένειες που έχασαν απρόσμενα αγαπημένους τους, εξαιτίας του κορονοϊού. Παρακαλώ, μείνετε ασφαλείς», έγραψε ο Κίφερ Σάδερλαντ.  

Η Σίρλεϊ Ντάγκλας είχε παντρευτεί τον Ντόναλντ Σάδερλαντ το 1965. Οι δυο τους απέκτησαν δύο παιδιά, τα δίδυμα Κίφερ και Ρέιτσελ Σάδερλαντ, ενώ πήραν διαζύγιο το 1971. Η Ντάγκλας είχε έναν ακόμη γιο, τον Τόμας, από προηγούμενο γάμο.  

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της η Σίρλεϊ Ντάγκλας εμφανίστηκε σε πολλές ταινίες και συνεργάστηκε με σκηνοθέτες, όπως ο Στάνλεϊ Κιούμπρικ και ο Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ. Η Ντάγκλας είχε παράλληλα και έντονη ακτιβιστική δράση, καθώς, μεταξύ άλλων, υποστήριζε πρωτοβουλίες για το δημόσιο σύστημα υγείας, αλλά και τα πολιτικά δικαιώματα. Επιπλέον, στο παρελθόν είχε βοηθήσει στη δημιουργία ομάδας που συγκέντρωνε δωρεές για το κίνημα των Μαύρων Πανθήρων και εξαιτίας αυτού της είχαν αρνηθεί την άδεια εργασίας στις ΗΠΑ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR