counter

Πολύ δύσκολες ώρες για τη Νάντια Γιαννακοπούλου

Πολύ δύσκολες ώρες για τη Νάντια Γιαννακοπούλου
Πολύ δύσκολες ώρες για τη Νάντια Γιαννακοπούλου

Δύσκολες ώρες για την Νάντια Γιαννακοπούλου καθώς τις τελευταίες ώρες θρηνεί την απώλεια ενός πολύ δικού της προσώπου. Συγκεκριμένα η γιαγιά της γνωστής πολιτικού και συζύγου του Μάξιμου Μουμούρη, έφυγε την Τετάρτη από τη ζωή. Η ίδια της είχε πολύ μεγάλη αδυναμία και μάλιστα έχει πάρει από εκείνη το όνομά της.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου ανακοίνωσε τη θλιβερή είδηση με μια κοινή φωτογραφία που δημοσίευσε με τη γιαγιά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Χθες έφυγε η γιαγιά μου, η Κωνσταντίνα, το όνομα της οποίας πήρα και εγώ.
Πλήρης ημερών... Ήταν μια ηρωίδα αγρότισσα μάνα, μια πολύ δυνατή γυναίκα, που μαζί με τον παππού μου μεγάλωσε στο χωριό μου το Ξεροκάσι οκτώ παιδιά και αξιώθηκε να δει είκοσι εγγόνια και δεκαοκτώ δισέγγονα... Έζησε μέσα στη δυσκολία και «ανέστησε» όπως έλεγε τα παιδιά της με κόπο και πόνο κυρίως όμως με απίστευτη αξιοπρέπεια και δοτικότητα. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Πηγές να βρεις τους υπόλοιπους αγαπημένους μας εκεί πάνω... Ας έχεις καλό ταξίδι αγαπημένη μου γιαγιούλα» έγραψε χαρακτηριστικά στη συγκινητική της ανάρτηση η Νάντια Γιαννακοπούλου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR