counter

Νάντια Γιαννακοπούλου: Ο σεξισμός στον χώρο της πολιτικής και τα τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της, Μάξιμο Μουμούρη

Νάντια Γιαννακοπούλου: Ο σεξισμός στον χώρο της πολιτικής και τα τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της, Μάξιμο Μουμούρη
Νάντια Γιαννακοπούλου: Ο σεξισμός στον χώρο της πολιτικής και τα τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της, Μάξιμο Μουμούρη

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε η Νάντια Γιαννακοπούλου στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τη Νόνη Δούνια. Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μίλησε για το σεξισμό που έχει βιώσει στον χώρο της πολιτικής, αλλά έκανε και μια τρυφερή εξομολόγηση για τον σύζυγό της, Μάξιμο Μουμούρη.

Διαβάστε επίσης! Μάξιμος Μουμούρης: "Η ζωή με 4 γυναίκες στο σπίτι με έχει μάθει να τρέχω ασταμάτητα…"

«Όταν έχουμε δυο επαγγέλματα που έχουν τόσο απαιτητικά ωράρια, τόσες υποχρεώσεις, όταν υπάρχει αγάπη, συνεννόηση, όταν υπάρχει στο ζευγάρι επικοινωνία και σεβασμός, όλα λύνονται. Η μακαρίτισσα η μαμά μου ήταν η πιο μεγάλη βοήθεια η οποία υπάρχει. Θυμάμαι να έχω γεννήσει, να είμαι 40 ημερών λεχώνα, να βάζω το μωρό στο αυτοκίνητο, να οδηγώ εγώ  για να κατεβώ στη Μεσσηνία, που ήταν η πρώτη μου εκλογική περιφέρεια, η μαμά μου να είναι πίσω δίπλα στο μωρό, να σταματάω, να θηλάζω, και να συνεχίζω να οδηγώ, να φτάνω κάτω και να αρχίζω τις περιοδείες .

Ο Μάξιμος είναι καταπληκτικός, η δική του βοήθεια είναι απίστευτη, είναι υποστηρικτικός. Δεν είναι εύκολο για έναν άνδρα να είναι η γυναίκα του σε αυτό το χώρο, να πρέπει να λείπε ατελείωτες ώρες, να έχει όλες αυτές τις υποχρεώσεις. Ο Μάξιμος είναι το στήριγμά μου, η βάση μου, το λιμάνι μου. Οι κόρες μου έχουν απίστευτη έφεση στη ζωγραφική, στο τραγούδι, και στον χορό…Ως γονείς θα είμαστε δίπλα στα παιδιά μας σε οποιαδήποτε απόφαση πάρουν για τα επαγγελματικά τους» είπε αρχικά η Νάντια Γιαννακοπούλου και συνέχισε:

«Μια γυναίκα στην πολιτική πρέπει να αποδείξει 10 φορές παραπάνω ότι μπορεί να καταφέρει το ίδιο και καλύτερα από έναν άνδρα. Είναι πολύ σκληρός χώρος για τις γυναίκες. Στην πολιτική υπάρχει σεξισμός, διάκριση, υποτίμηση και η αίσθηση ότι είσαι αόρατη. Το έχω εισπράξει».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR