counter

Ποιας Σταρ Ελλάς μαμά, είναι η όμορφη κυρία που βλέπετε;

Ποιας Σταρ Ελλάς μαμά, είναι η όμορφη κυρία που βλέπετε;
Ποιας Σταρ Ελλάς μαμά, είναι η όμορφη κυρία που βλέπετε;

Η Άννα Πρέλεβιτς έκανε δημόσια εμφάνιση με την μητέρα της, Νεβένα, και μάλιστα οι δυο τους διασκέδασαν σε νυχτερινό κέντρο! Η Άννα Πρέλεβιτς, έχει πολύ μικρή διαφορά με την μαμά της και οι δυο τους βγαίνουν έξω συχνά.

Πριν λίγες μέρες, η μαμά της Άννας Πρέλεβιτς, επισκέφθηκε την κόρη της στην Αθήνα και η πρώην Σταρ Ελλάς, φρόντισε να περάσουν πολύ όμορφα. Έτσι, επέλεξε το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνης και οι δυο τους έζησαν μια άκρως διασκεδαστική βραδιά στο νυχτερινό κέντρο "Acro". Η μαμά της Άννας Πρέλεβιτς, Νεβένα, έχει αποκτήσει άλλη μία κόρη με τον Μπάνε Πρέλεβιτς, την εξίσου όμορφη, Τέα. Όπως φαίνεται, η Άννα Πρέλεβιτς κάνει στενή παρέα με την μαμά της και είναι η πιο καλή της φίλη.

"Όταν  ήμουν μικρή κορόιδευα τη μαμά μου γιατί πήγε και παντρεύτηκε τον πρώτο  άντρα της ζωής της!", έχει πει σε συνέντευξή της το μοντέλο. Η Άννα Πρέλεβιτς έκανε πολύ ροκ εμφάνιση, ντυμένη total black. Η επιλογή της ήταν ένα διαφανές πουκάμισο και δερμάτινο κολάν. Στο ίδιο στυλ κινήθηκε και η μαμά της!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR