counter

Ποια χρώματα θα φορεθούν φέτος την Άνοιξη στα νύχια! (Στο Οlga's Blog)

Ποια χρώματα θα φορεθούν φέτος την Άνοιξη στα νύχια! (Στο Οlga's Blog)
Ποια χρώματα θα φορεθούν φέτος την Άνοιξη στα νύχια! (Στο Οlga's Blog)

Χρώμα…χρώμα…χρώμα!!! Αυτή είναι η λέξη κλειδί για τα νύχια μας φέτος την άνοιξη. Τα κορίτσια μου, η Φαίη και η Μαρία που μου κάνουν τα νύχια στην Αθήνα (κάθε φορά που κατεβαίνω σίγουρα θα τους επισκεφθώ) μας προτείνουν τα χρώματα που θα φορεθούν πιο πολύ φέτος την άνοιξη  και το καλοκαίρι.

Όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες κοραλλί, βεραμάν, έντονο ροζ, μπλε, μοβ, βιολετί, κίτρινο και έντονο κόκκινο κυριαρχούν. Πρέπει να σας πω πως σ εμένα αν και έχω σκουρόχρωμη επιδερμίδα αυτό που με ενθουσίασε είναι το μπλε ηλεκτρίκ. Πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό χρώμα. Επίσης τάση για ακόμα μια χρονιά είναι και αυτό, στο χρώμα του δέρματος. Μόλις μου το δοκίμασαν τα κορίτσια τις λέω… αυτό θα ενθουσιάσει την κουμπάρα μου ( Σταματίνα Τσιμτσιλή)και η απάντηση τους ήταν η εξής: μα το έχει κάνει ήδη!!!

Τώρα όσον αφορά το μήκος των νυχιών, είναι πολύ μόδα τα λίγο πιο μακριά νύχια. Εμένα προσωπικά αν και μου αρέσει πολύ να τα βλέπω σε άλλες γυναίκες εγώ δεν μπορώ να τα κάνω. Τα θέλω κομμένα σύριζα. Άλλωστε μ ένα μωρό στο σπίτι και πλένοντας καθημερινά πιάτα, μπιμπερό και κατσαρόλες δεν είναι και ότι πιο βολικό. Σίγουρα όμως είναι πολύ θηλυκό και σέξι.

Βαμμένα ή όχι, μακριά ή κοντά καλό είναι να έχουμε τα νύχια μας καθαρά και περιποιημένα. Και όχι μόνο για λόγους εμφάνισης αλλά και υγιεινής.

Ευχαριστώ πολύ τα κορίτσια μου που πάντα δέχονται να δείξουν ότι τελευταίο  κυκλοφορεί στους αναγνώστες του fthis.gr

Σας φιλώ γλυκά!!!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR