counter

Πνίγει τον πόνο της αδειάζοντας τα μαγαζιά του Λονδίνου!

Πνίγει τον πόνο της αδειάζοντας τα μαγαζιά του Λονδίνου!
Πνίγει τον πόνο της αδειάζοντας τα μαγαζιά του Λονδίνου!

Το όνομα της έχει συνδεθεί με τα ναρκωτικά, τη φυλακή και γενικά τα μπλεξίματα. Ωστόσο η ελληνικής καταγωγής κριτής του X-Factor, Tulisa Contostavlos δεν πτοείται και έχει τους τρόπους για να περνάει καλά και να ανεβάζει τη διάθεση της. Το έριξε στα ψώνια σήκωσε όλο το μαγαζί του Λονδίνου, έφαγε με τους φίλους της ένα γενναιόδωρο γεύμα γεμάτο θερμίδες και πόζαρε στους φίλους της με το πιο πλατύ χαμόγελο.

Η 24χρονη τραγουδίστρια, που έγινε γνωστή με τους N-Dubz, είχε συλληφθεί μαζί με το 35χρονο μουσικό Mike GLC. Η σύλληψή τους έγινε αφού πρώτα οι αστυνομικοί εξέτασαν όλες τις πληροφορίες που είχαν στα χέρια τους, οι οποίες παρουσίαζαν την Tulisa Contostavlos να μεσολαβεί σε συναλλαγή ναρκωτικών μεταξύ δημοσιογράφου και εμπόρου.

Πλέον η ελληνικής καταγωγής άτακτη τραγουδίστρια είναι ελεύθερη και πολλές φορές το ρίχνει στο shopping therapy για να φτιάχνει το κέφι της. Το Λονδίνο φημίζεται για τη μεγάλη του αγορά. Τι καλύτερο λοιπόν, από μια μέρα γεμάτη ψώνια;

Ρούχα, τσάντες, και παπούτσια βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της Tulisa Contstavlos και πραγματικά γέμισε με τόσες πολλές σακούλες που κουράστηκε να κουβαλάει! Αφού σήκωσε όλο το μαγαζί του Λονδίνου μετά το έριξε στο φαί και κυρίως στα τηγανητά και τις σως που μπορεί να γαργαλούν τον ουρανίσκο ευχάριστα, ωστόσο είναι γεμάτες θερμίδες.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR