counter

Γιατί οι stars δεν φοράνε μόνο πανάκριβα ρούχα αλλά και με 12 ευρώ. Δείτε τιμές και μάρκες

Γιατί οι stars δεν φοράνε μόνο πανάκριβα ρούχα αλλά και με 12 ευρώ. Δείτε τιμές και μάρκες
Γιατί οι stars δεν φοράνε μόνο πανάκριβα ρούχα αλλά και με 12 ευρώ. Δείτε τιμές και μάρκες

Μπορεί κατά καιρούς να επιλέγουν για τις εμφανίσεις τους πανάκριβες δημιουργίες επώνυμων σχεδιαστών αλλά, όπως φαίνεται,οι celebrities του εξωτερικού θεωρούν ότι οι εντυπωσιακές εμφανίσεις δεν κοστίζουν απαραιτήτως μια περιουσία. Η οικονομική κρίση, όπως όλα δείχνουν, δεν αφήνει πολλά περιθώρια για σπατάλες και πολλές fashionistas του εξωτερικού προκειμένου να εξοικονομήσουν χρήματα διατηρώντας όμως πάντα το στυλ τους γίνονται recessionistas. Οι recessionistas,όπως αναφέρουν περιοδικά μόδας του εξωτερικού, είναι ένας νέος όρος που ακολουθείται από τόσο από σχεδιαστές, fashion editors και στυλίστες όσο και από celebrities. Οι recessionistas είναι εκείνοι που εξακολουθούν μεν φανατικά να παρακολουθούν τις εξελίξεις στην μόδα χωρίς να θέλουν να ξοδέψουν πολλά χρήματα, όχι απαραιτήτως λόγω στενότητας αλλά και από άποψη. Κάνουν αγορές τόσο από το Διαδίκτυο, όσο και από καταστήματα ρούχων με οικονομικές τιμές. Recessionistas, όπως έδειξαν οι πρόσφατες εμφανίσεις τους, είναι και η Κim Kardashian και η τραγουδίστρια και κριτής του X-Factor Τulisa Kontostavlos.

Η Κim Kardashian απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό με ένα outfit συνολικού κόστους 31 ευρώ. Η κοντομάνικη γκρι μπλούζα της μάρκας Τopshop κόστιζε 12 ευρώ ενώ η pencil κυπαρισσί της φούστα μάρκας Dorothy Perkins 19 ευρώ. Στο ίδιο ακριβώς μοτίβο κινήθηκε και η εμφάνισή της έξω από το σπίτι του συντρόφου της Κanye West. Φόρεσε και πάλι μπλούζα στο ίδιο κόψιμο και στην ίδια τιμή και πάλι επωνυμίας TopShop μόνο που αυτή τη φορά ήταν λευκή και συνδυασμένη με μαύρη φούστα, επίσης pencil, όπως η προηγούμενη. Από την άλλη η Τulisa Kontostavlos απαθανατίστηκε από τα φωτογραφικά φλας με top αξίας 21 ευρώ επίσης από μάρκας Topshop.

Οι σταρς του εξωτερικού, λοιπόν συγκεντρώνουν τα βλέμματα με τις εμφανίσεις τους απλά με τον αέρα τους και χωρίς να σπαταλούν μια περιουσία σε ρούχα που μπορεί να φορέσουν ίσως και μόνο μια φορά.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR