counter

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ξεσπά δημόσια για το ρετούς σε φωτογράφηση με Κορινθίου-Βαλαβάνη!

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ξεσπά δημόσια για το ρετούς σε φωτογράφηση με Κορινθίου-Βαλαβάνη!
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ξεσπά δημόσια για το ρετούς σε φωτογράφηση με Κορινθίου-Βαλαβάνη!

H Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Μαρία Κορινθίου και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι τρεις γυναίκες με καμπύλες που κατά καιρούς έχουν απασχολήσει με τις επιλογές τους και τις απόψεις τους πάνω σε θέματα.

Με αφορμή την συμμετοχή τους στο Dancing With The Stars του ANT1 οι τρεις τους έκαναν την πιο hot φωτογράφησή τους για το Down Town.

"Αγαπάμε το σώμα μας όπως ακριβώς είναι" δηλώνουν στην Φανή Πλατσατούρα και ποζάρουν σε λήψεις που προκάλεσαν ποικίλα σχόλια.

Κάποια από αυτά έκαναν λόγο για υπερβολικό photoshop στις φωτογραφίες, με αποτέλεσμα τα κορμιά τους να παρουσιάζονται στο περιοδικό τελείως διαφορετικά από ότι είναι στην πραγματικότητα.

Διαβάζοντας, λοιπόν, αυτά τα σχόλια η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, θέλησε να δώσει την δική της απάντηση, όπως κι έκανε μέσα από τα InstaStories της.

"Αυτό που παθαίνετε μία τρέλα με το photoshop πρέπει να το κουβεντιάσουμε λιγάκι! Γιατί την παθαίνετε που την παθαίνετε την τρέλα, γιατί αφήνετε πικρόχολα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες των ανθρώπων που ακολουθείτε; Έχουμε πει ίσα με ένα εκατομμύριο φορές, ότι τα περιοδικά κάνουν photoshop στις φωτογραφίες και αυτό για να φαίνεται το δέρμα λείο, να φύγουν κάποια σπυράκια, αν έχεις λίγο κυτταρίτιδα να στην ισιώσουν. Κανείς δεν θέλει να δει κυτταρίτιδα στο εξώφυλλο ενός περιοδικού, σωστά; Σωστά! Παρόλα αυτά, στις συγκεκριμένες τρεις γυναίκες που βλέπετε στο εξώφυλλο του Down Town, δεν υπάρχουν τέτοιου τύπου ατέλειες και το ξέρετε πολύ καλά. Όσοι έχετε κολλημένο κεφάλι, ξεκολλήστε το γιατί έτσι γίνεται στα περιοδικά. Το ρετούς θα υπάρχει. Δεν έχουν γίνει ακραίες αλλαγές για να είστε πικρόχολοι...", είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR