counter

Πηγή Δεβετζή: "Κάποιοι δεν πιστεύουν ότι έχω κορονοϊό και στέλνουν απαίσια μηνύματα"

Στη βραδινή ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Τσαλίκη στον Sfera, μίλησε τηλεφωνικά η Πηγή Δεβετζή η οποία βρέθηκε εδώ και λίγες ημέρες θετική στον κορονοϊό.

Η χρυσή ολυμπιονίκης ανέφερε τα συμπτώματα που παρουσίασε ενώ εξέφρασε και την ενόχληση της απέναντι σε όσους δε πιστεύουν ότι υπάρχει ο ιός.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι υπάρχουν σχόλια κάτω από δημοσιεύματα που υποστηρίζουν οτι η ίδια πληρώθηκε για να πει ότι είναι θετική στον κορονοϊό , σχολιάζοντας το συγκεκριμένο γεγονός με τα εξής λόγια: "Κάποιοι δεν πιστεύουν ότι έχω  κορονοϊό και στέλνουν απαίσια μηνύματα...Όσοι δε πιστεύουν να έρθουν εδώ να τους κολλήσω’’ είπε χαρακτηριστικά η Πηγή Δεβετζή.

Στο άκουσμα των αποκαλύψεων από την Πηγή Δεβετζή, ο επιτυχημένος τραγουδιστής και ραδιοφωνικός παραγωγός έμεινε άφωνος, τονίζοντας στον «αέρα» ότι όλοι μας πρέπει να προσέχουμε γιατί ο κορονοϊός υπάρχει.

Μάλιστα  η Πηγή Δεβετζή στέλνοντας  το δικό της μήνυμα  σε όσους δεν πιστεύουν στην ύπαρξη του ιού, ανέφερε: “ Πρέπει να προσέχουμε περισσότερο όλοι μας. Επιτέλους να τελειώσει’’.

Το απόσπασμα ανήρτησε στον λογαριασμό του ο Γιώργος Τσαλίκης γράφοντας: "Το ξέσπασμα της Πηγής. Η αγαπημένη μας Πηγή Δεβετζή μετά από την ανακοίνωση της περιπέτειας της με τον COVID-19, μιλάει για την τοοοοση αγάπη που έχει πάρει αλλά και για κάποια χυδαία σχόλια τα οποία πραγματικα με ξαφνιάσανε παρα πολύ στον αέρα του SIXTY SECONDS ON CALL. Περαστικά Πηγή μας .. σε ευχαριστούμε. Σε περιμένουμε"

Δείτε στο επάνω βίντεο όσα είπε η Πηγή Δεβετζή στην εκπομπή του Γιώργου Τσαλίκη:

Νέο FTHIS APP!

Κατέβασε στο κινητό σου δωρεάν την εφαρμογή του Fthis μέσα από τo Google Play Store και το App store, για να είσαι πάντα ενημερωμένος για τα τελευταία νέα των αγαπημένων σου celebrities, τις εξελίξεις γύρω από τη showbiz και για όλες τις νέες τάσεις στη μόδα και την ομορφιά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR