counter

Πετρουτσέλι για Σπυροπούλου: "Πάει να κάνει κ@λοτούμπα. Έκανε λάθη και ήμουν μάρτυρας"

Πετρουτσέλι για Σπυροπούλου: "Πάει να κάνει κ@λοτούμπα. Έκανε λάθη και ήμουν μάρτυρας"
Πετρουτσέλι για Σπυροπούλου: "Πάει να κάνει κ@λοτούμπα. Έκανε λάθη και ήμουν μάρτυρας"

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, “The 2Night Show”, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και μίλησε για όλους και για όλα.

Η συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σχολιάστηκε σήμερα από τους συντελεστές της εκπομπής “Mega Καλημέρα”.

Από την πλευρά της, η Φλορίντα Πετρουτσέλι που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, εξέφρασε την άποψή της. Συγκεκριμένα, η Φλορίντα Πετρουτσέλι είπε πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα πρέπει σταματήσει να αναφέρεται στο τηλεοπτικό της παρελθόν

Δείτε επίσης! Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: "Βάζουν διάφορες πινελιές για να πούνε ότι ήξεραν. Δεν ήξεραν, λυπάμαι"

Όσα είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Θέλω να πω κάτι, επειδή τυχαίνει και έχω συνεργαστεί με την Κωνσταντίνα. Η Κωνσταντίνα είχε πάει στην Ελένη, και είχε ζητήσει συγγνώμη, και είχε πει ότι ντρέπεται κάποιες φορές όταν συναντά παλιούς συνεργάτες της. Πέσανε όλοι να τη φάνε, πήγε να το κάνει για καλό και της βγήκε αρνητικά.

Τώρα νιώθω ότι πάει να κάνει κ@λοτούμπα και να υποστηρίξει αυτά που έκανε, να πει ότι είναι λάθη που της χρεώθηκαν αλλά δεν είναι κ έτσι ακριβώς. Αυτό που λέει, ότι δεν υπάρχει εγχειρίδιο, ισχύει. Πράγματι, δεν υπάρχει εγχειρίδιο όταν ξεκινάς αυτή τη δουλειά, όπως και οποιαδήποτε δουλειά.

Υπάρχει όμως κάτι, που λέγεται χαρακτήρας και παιδεία… Η Κωνσταντίνα έκανε κάποια λάθη στο παρελθόν. Εγώ ήμουν μάρτυρας. Ίσως λόγω ηλικίας. Για όποιο λόγο και να τα έκανε, συμβουλευτικά της λέω ότι καλό θα ήταν, όταν πηγαίνει κάπου καλεσμένη, να μη την ανοίγει αυτή την κουβέντα γιατί της γυρίζει μπούμερανγκ.

Μπορεί πράγματι να είναι πολύ καλύτερος άνθρωπος…. Η Κωνσταντίνα πέρασε δύσκολα όταν βγήκε στην Ελένη, αλλά δε πέρασαν καλά κι εκείνοι που είχαν συνεργαστεί μαζί της… Μετά από αυτή τη συνέντευξη νιώθω ότι δεν έχει καταλάβει τίποτα», είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR