counter

Πέτρος Συρίγος: Φωτογραφίζεται αγκαλιά με τη δυο μηνών κόρη του

Πέτρος Συρίγος: Φωτογραφίζεται αγκαλιά με τη δυο μηνών κόρη του
Πέτρος Συρίγος: Φωτογραφίζεται αγκαλιά με τη δυο μηνών κόρη του

Ο Πέτρος Συρίγος καθημερινά μέσα από το "Πρωινό' του ΑΝΤ1 δείχνει τις πιο νόστιμες συνταγές στους τηλεθεατές της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.

Ο γοητευτικός μάγειρας διανύει την πιο χαρούμενη περίοδο της ζωής του, αφού εδώ και δυο μήνες η ευτυχία με τη σύζυγο του Ρένα, συμπληρώθηκε με την έλευση της κόρης τους.

Με αφορμή τα γενέθλιά του αλλά και με την ευκαιρία του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας, ο Πέτρος Συρίγος ταξίδεψε οικογενειακώς μέχρι το Ναύπλιο. Αυτό το τριήμερο όμως δεν ήταν σαν όλα τα άλλα… Ήταν το πρώτο ολιγοήμερο ταξίδι που έκαναν οι τρεις τους.

Ο ίδιος ανάρτησε μία άκρως τρυφερή φωτογραφία όπου τον βλέπουμε να είναι πανευτυχής έχοντας στην αγκαλιά του την δύο μηνών κορούλα του.

«Οι πρώτες μας διακοπές, το πρώτο μας τριήμερο… Για πρώτη φορά κατάλαβα ποσό σημαντικό είναι ένα τριήμερο για ένα παιδί (ακόμα και 2 μηνών) με τους γονείς του…

Όσες περισσότερες ώρες είμαστε μαζί τόσο σε γνωρίζω και με γνωρίζεις… Αν και πολύ νέος ώστε να πω κάτι: αφιερώστε όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε στις οικογένειες σας! Υ.Γ: Πεθαίνω για τη δεύτερη φώτο» έγραψε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Συρίγος.

Δείτε παρακάτω τις σχετικές αναρτήσεις:

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR