counter

Πέτρος Κωστόπουλος - Σάκης Ρουβάς: Η συνάντηση και η... υπόσχεση!

Πέτρος Κωστόπουλος - Σάκης Ρουβάς: Η συνάντηση και η... υπόσχεση!
Πέτρος Κωστόπουλος - Σάκης Ρουβάς: Η συνάντηση και η... υπόσχεση!

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Πέτρος υποδέχεται τον Σάκη Ρουβά. Αποφασισμένος να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις, ο Σάκης Ρουβάς αποκαλύπτει το όνομα που θα δώσει στον γιο του που «έρχεται» σε λίγες μέρες, μιλά με το κοινό, περνά από όλες τις δοκιμασίες που έχει ετοιμάσει για εκείνον ο οικοδεσπότης της εκπομπής και ανεβάζει στα ύψη το θερμόμετρο όταν πιάνει το μικρόφωνο.

Από τα highlights της βραδιάς, όταν ο Σάκης «διδάσκει» στον Πέτρο κάποιες από τις χαρακτηριστικές χορευτικές κινήσεις του. Μία απολαυστική συνάντηση - συνέντευξη που θα συζητηθεί.

Η Εύη Αδάμ εισβάλει στο πλατό και κερδίζει με την εκρηκτική της εμφάνιση ενώ φέρνει μαζί της κι ένα δώρο έκπληξη για τον Πέτρο.

Επίσης, στην παρέα έρχεται και ο Φάνης Λαμπρόπουλος που εντυπωσιάζει με το χιούμορ και τις έξυπνες ατάκες του. Αποφασισμένος να πάρει τη θέση του Πέτρου, κάνει ότι μπορεί για να το πετύχει. Θα τα καταφέρει; Μετά από ένα σκληρό πινγκ - πονγκ ερωτήσεων και πολλές δοκιμασίες οι δύο άνδρες τα βρίσκουν και η χημεία τους προκαλεί…. αναστάτωση.

Ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής, το συγκρότημα «48 Ώρες» φτιάχνει το σάουντρακ της βραδιάς, ενώ τον δικό του ρυθμό δίνει το κοινό.

Διαβάστε επίσης: Κωστόπουλος - Αρναούτογλου: Ποιος κέρδισε τη "μάχη" της τηλεθέασης;

Διαβάστε επίσης: Γρηγόρης Αρναούτογλου - Ράνια Θρασκιά: Η τηλεοπτική τους συνάντηση!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR