counter

Πέτρος Κωστόπουλος: "Ναι, δεν πήγα στον Σαββόπουλο που ήταν ο Λιάγκας γιατί..." (video)

Πέτρος Κωστόπουλος: "Ναι, δεν πήγα στον Σαββόπουλο που ήταν ο Λιάγκας γιατί..." (video)
Πέτρος Κωστόπουλος: "Ναι, δεν πήγα στον Σαββόπουλο που ήταν ο Λιάγκας γιατί..." (video)

Πέτρος Κωστόπουλος

Ο Πέτρος Κωστόπουλος εξήγησε μέσα από την εκπομπή του το πρωί της Τρίτης 28 Ιανουαρίου, τους λόγους που δεν πήγε σε νυχτερινό κέντρο όπως ήταν προγραμματισμένο γιατί εκεί θα ήταν και ο Γιώργος Λιάγκας.

"Με πήρε τηλέφωνο ένας συνεργάτης μου και μου είπε πως θα ήταν στο νυχτερινό κέντρο που θα πήγαινα κι εμφανίζεται ο Σαββόπουλος, ο Ζουγανέλης και ο Μπουλάς, θα ήταν ο Γιώργος Λιάγκας. Μετά μου ξανατηλεφώνησε ο ίδιος συνεργάτης μου και είπε ότι θα πήγαιναν και κάμερες και φωτογράφοι. Σκέφτηκα ότι επί μία εβδομάδα θα έπαιζε συνέχεια. Πήραμε απόφαση με την κυρία Μπαλατσινού να μην πάμε. Δεν θέλαμε να χαλάσουμε την βραδιά των φίλων που μας είχαν καλέσει", είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος. "Δεν είναι ωραίο να κανιβαλίζουμε την βραδιά των φίλων μας", είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

"Αν πήγαινα και συναντούσα τον Γιώργο Λιάγκα, θα μιλούσαμε κανονικά και θα κάναμε πλάκα", τόνισε ο Πέτρος Κωστόπουλος. "Και μάλιστα πήγαμε σε σοβαρό μαγαζί, όχι κάπου άσχετα", συμπλήρωσε.

Στην συνέχεια προβλήθηκε το απόσπασμα από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη που έλεγε ότι έπαιρνε τηλέφωνο για να μπει σε έναν χώρο που ήταν η Ελένη Μενεγάκη. Πάνω στο θέμα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπ: "Εγώ ακόμα παίρνω τηλέφωνο, γιατί δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα. Όχι για να μπω σε έναν χώρο, αλλά αν θα μιλήσω σε μια κάμερα, αν θα φωτογραφηθώ, μόνο και μόνο για να μην δημιουργήσω ένα θέμα ενώ πάω εκεί για δουλειά".

Δείτε τι είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR