counter

Πέτρος Φιλιππίδης: Με τη σύζυγο και το γιο του σε συνέντευξή του

Πέτρος Φιλιππίδης: Με τη σύζυγο και το γιο του σε συνέντευξή του
Πέτρος Φιλιππίδης: Με τη σύζυγο και το γιο του σε συνέντευξή του

Από τη Γιώτα Δημητριάδη

Ο εξαιρετικός δημοσιογράφος Νίκος Θρασυβούλου φιλοξενεί κάθε Σαββατοκύριακο στην εκπομπή ''Αυτοπροσώπως'' στο BHMA FM 99,5 σημαντικές προσωπικότητες του καλλιτεχνικού κόσμου σε ξεχωριστές συνεντεύξεις.

Το τελευταίο διάστημα σε συνεργασία με τον ΙΑΝΟ έχει ξεκινήσει μια σημαντική πρωτοβουλία και πραγματοποιεί στο café του βιβλιοπωλείο συνεντεύξεις- αφιερώματα σε καλλιτέχνες, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να τις παρακολουθήσει από κοντά.

Τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου καλεσμένος του ήταν ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε εφ’ όλης της ύλης.

Αυτή την περίοδο, τον παρακολουθούμε στην παράσταση «Δάφνες και Πικροδάφνες» σε δική του σκηνοθεσία, που μεγεθύνει την κωμικότητα του κειμένου των Κεχαΐδη -Χαβιαρά και σε συνδυασμό με τις υποδειγματικές ερμηνείες χαρίζει άπλετο γέλιο στους θεατές.

Παράλληλα, κάνει πρόβες και για το «Θάνατο του Εμποράκου» που θα κάνει πρεμιέρα στο Εθνικό Θέατρο στις 10 Μαρτίου σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή.

Από το πλευρό του ηθοποιού στον ΙΑΝΟ, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου και ο γιος του Δημήτρης.

 Όπως έγραψε και Νίκος Θρασυβούλου στο προσωπικό του  προφίλ στο facebook:

«Μια πολλή ζεστή βραδιά μας χάρισε χθες βράδυ στο cafe IANOS ο Πέτρος Φιλιππίδης, στη σειρά του ΙΑΝΟΥ ''ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ''. Ζεστός , ανθρώπινος και πάντα με το ανεξάντλητο χιούμορ του. Θυμήθηκε στιγμιότυπα από την ζωή του, που όπως παραδέχθηκε τα είχε ξεχάσει. Μας κέρδισε όλους ακόμα μια φορά.»

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR