counter

Περικλής Κονδυλάτος: Πήγε με μία πέτρα στο "Πρωινού Σουσού"! "Όποιος θέλει να με πετροβολήσει…"

Περικλής Κονδυλάτος: Πήγε με μία πέτρα στο "Πρωινού Σουσού"! "Όποιος θέλει να με πετροβολήσει…"
Περικλής Κονδυλάτος: Πήγε με μία πέτρα στο "Πρωινού Σουσού"! "Όποιος θέλει να με πετροβολήσει…"

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου για τις υπέρβαρες γυναίκες.

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων βρέθηκε καλεσμένος την Τετάρτη 1/11 στο πλατό του «Πρωινού Σουσού» και μίλησε πρώτη φορά για τα λεγόμενά του αυτά ζητώντας μάλιστα συγγνώμη αν πλήγωσε κάποιον με όσα είπε…

Δείτε επίσης - Περικλής Κονδυλάτος: "Κορίτσια με παραπάνω κιλά να βγάζουν κοιλιές έξω και να επιδεικνύουν τα λίπη"

Μάλιστα, ο Περικλής Κονδυλάτος έφερε μαζί του μία πέτρα από τον τόπο του και ζήτησε να τον πετροβολήσουν αν θελουν…

Όσα είπε ο Περικλής Κονδυλάτος μετά τις δηλώσεις του 

«Έχω φέρει μια πέτρα από τον τόπο μου, τη Λευκάδα όποιος θέλει να με πετροβολήσει. Δεν θα κουνηθώ γιατί έχω ακούσει πολύ χειρότερα από αυτό», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Τι θέλετε να πω να το πω. Αν το παιδί σου είχε θέμα με παχυσαρκία τι θα του έλεγες Ελένη;» ρώτησε ο γνωστός σχεδιαστής την παρουσιάστρια με την ίδια να απαντά: «Θα πρόσεχα την υγεία του. Σε σένα σχολιάστηκε το αισθητικό του πράγματος».

«Κάποιοι άνθρωποι μείνανε στο επιφανειακό κομμάτι. Τα σχόλια στις αντροπαρέες δεν είναι καθόλου τιμητικά για αυτές τις κοπέλες. Με στεναχώρησαν κάποιοι δημοσιογράφοι που είπαν ότι το πέτυχα αυτό που ήθελα. Αυτά θέλει να ακούει η μητέρα μου και ο Βασίλης; Αυτό δεν είναι bullying;» τόνισε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο ίδιος μοιράστηκε με τους τηλεθεατές μία εφηβική του φωτογραφία όπου και ο ίδιος αντιμετώπιζε θέματα με το βάρος του και όπως περιέραψε ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος για εκείνον.

«Τη φωτογραφία αυτή την είχα θάψει με την ξαδέλφη στο πιο μακρινό μπαούλο, με πληγώνει πάρα πολύ,  γιατί βλέπω ένα παιδί το οποίο ήταν πάρα πολύ δυστυχισμένο στα εφηβικά του χρόνια. Αυτό είναι η αρχή του πάχους μου, όταν έφτασα στο απόγειο και είχα πρόβλημα υγείας και έπρεπε να εγχειριστώ με την σκωληκοειδίτιδα  μου, γιατί λιποθυμούσα συνέχεια από τους πόνους, τότε ήρθε ο γιατρός και μου είπε δεν μπορεί να σε βάλω σε χειρουργείο σε αυτά τα κιλά. Μια μέρα βρίσκομαι σε ένα νυχτερινό κέντρο με τους γονείς μου και έπαθα περιτονίτιδα και έπεσα πάνω στο πιάτο. Σώθηκα την τελευταία στιγμή», είπε ο σχεδιαστής κοσμημάτων.

Προς το τέλος της συζήτησης ο Περικλής Κονδυλάτος ζήτησε συγγνώμη αν πλήγωσε κάποιον με τα λόγια του αλλά τόνισε πως η αλήθεια πονάει τις περισσότερες φορές.

«Αν έχω πληγώσει κάποιον ζητώ ταπεινά συγγνώμη ειλικρινά δεν θα ξαναμιλήσω για κανένα θέμα θα τα αφήνουμε όλα να περνάνε...Και εγώ έχω υποφέρει από όλα αυτά...Η αλήθεια έχει πόνο όποιος δεν τις αντέχει.. Τι να κάνω θα σταματήσω να μιλάω... Έχω πληγωθεί και εγώ.Θα προσπαθήσω να το διορθώσω, έχω μία αιχμηρότητα και μία ανασφάλεια όταν έρχεται μία κάμερα σε μία εκδήλωση και δεν έχω πει ποτέ σε δημοσιογράφο δεν σου μιλάω... Έρχεται η κάμερα και τρομάζω..» είπε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Τέλος, ο ίδιος εξήγησε συναισθηματικά φορτισμένος: «Να πω κάτι στα παιδιά που μπορεί να με ακουσαν και είναι υπέρβαρα και τα πλήγωσα μίλησε ένας άνθρωπος ο οποίος δεν έχει την τέλεια ζωή, σας πληροφορώ ότι έχω και εγώ ακόμα πολλά προβλήματα να λύσω στην καθημερινότητά μου και δεν είμαι έχω καμία θέση ισχύος, και εγώ έχω τα δικά μου ζόρια να πω λαϊκά δεν είμαι πρότυπο προσπαθώ να μεταφέρω την αλήθεια μου και να υπάρχει μία πιο υγιής κοινωνία όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ με συγχωρείται...».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR