counter

Πέννυ Μπαλτατζή: Βάφτισε την ενός έτους κόρη της (φωτογραφίες)

Πέννυ Μπαλτατζή: Βάφτισε την ενός έτους κόρη της (φωτογραφίες)
Πέννυ Μπαλτατζή: Βάφτισε την ενός έτους κόρη της (φωτογραφίες)

Στιγμές ευτυχίας για την Πέννυ Μπαλτατζή και τον σύζυγό της, Χρήστο Τζούτη, οι οποίοι βάφτισαν την ενός έτους κόρη τους. Η νεοφώτιστη πήρε το όνομα Αμέλια, ενώ νονές ήταν τρεις φίλες της τραγουδίστριας.

Η Πέννυ Μπαλτατζή δημοσίευσε φωτογραφίες από την ημέρα της τελετής στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ στη λεζάντα έγραψε: «Ήρθατε με τα χαμόγελα κ τη αγάπη σας ,όλοι φίλοι που σας έχουμε μέσα στην καρδιά κ στη σκέψη μας πάντα. Η Αμέλια μας μαθαίνει κάθε μέρα την αξία της στιγμής…να απολαμβάνει, να ζει, να αφουγκράζεται…ξέρουν τα παιδιά κ εμείς μαζί τους ξαναθυμόμαστε.

Διαβάστε επίσης: Συγκινεί η Πέννυ Mπαλτατζή: "Η δεύτερη αποβολή με διέλυσε, ματαιώθηκα και ένιωθα ανήμπορη"

Ευχαριστούμε από καρδιάς τη Φαίδρα  που μας φρόντισε τόσο διακριτικά, όμορφα και με τους υπέροχους συνεργάτες της είχαμε ότι πιο ρομαντικό θα μπορούσαμε….θυμηθήκαμε κ λίγο τη μέρα του γάμου μας. Η Αμέλια έχει τρεις νεράιδες στη ζωή της… Το Κατερινάκι μου που την ξέρω από την πιο γλυκιά και άγρια μου ηλικία αυτή της εφηβείας ,τη Μάρλεν μου που τη γνώρισα τόσο όμορφα μέσα από τη δουλειά μου αλλά καθόλου τυχαία και τη Βασιλικη μου που ήρθε για να μείνει κι αυτή για πάντα».

Θυμίζουμε πως η Πέννυ Μπαλτατζή και ο Χρήστος Τζούτης έχουν ακόμη έναν γιο, τον Κάρολο που γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 2019.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR