counter

Πέγκυ Σταθακοπούλου: "Έπαθα μεγάλη κρίση πανικού, έκρινα ότι έπρεπε να ειδοποιηθεί η αστυνομία"

Πέγκυ Σταθακοπούλου: "Έπαθα μεγάλη κρίση πανικού, έκρινα ότι έπρεπε να ειδοποιηθεί η αστυνομία"
Πέγκυ Σταθακοπούλου: "Έπαθα μεγάλη κρίση πανικού, έκρινα ότι έπρεπε να ειδοποιηθεί η αστυνομία"

Στην εκπομπή “Μπαμπά - δες” με τον Τάσο Ιορδανίδη βρέθηκε καλεσμένη η Πέγκυ Σταθακοπούλου το απόγευμα του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση με την κόρη της.

Δείτε επίσης! Η Πέγκυ Σταθακοπούλου στο FTHIS.GR: Το θέατρο, η κόρη της και τα μυστικά του καλλίγραμμου σώματός της

Όσα είπε η Πέγκυ Σταθακοπούλου

«Έπεφτα πολύ τηλέφωνο τον πρώτο χρόνο γιατί σπούδαζε στην Κρήτη. Κατάλαβα ότι αυτό δεν είναι υγιές για καμία από τις δύο. Το αντικατέστησα με μηνυματάκια μετά από αμοιβαία συμφωνία και μετά από ανάγκη. Δεν γίνεται όταν θα γυρίσει μετά από ένα κλαμπ στις 5 το πρωί.

Το αντικαταστήσαμε με μηνύματα του τύπου “Όταν γυρίσεις θα θυμηθείς να στείλεις ένα μήνυμα στη μαμά;”. Όταν δεν έστειλε μήνυμα έπαθα κρίση πανικού, μεγάλη κρίση πανικού, δεν κάνω πλάκα. Τότε ήταν στη Θεσσαλονίκη και πράγματι μου είχε πει ότι θα μου έστελνε ένα μήνυμα. Έπαιρνα στο τηλέφωνό της και ήταν βουβό. Έκανα όλα τα σενάρια, ξύπνησα όλους μου τους φίλους στη Θεσσαλονίκη, έκρινα ότι πρέπει να ειδοποιηθεί η αστυνομία.

Πήρα τον μπαμπά της τηλέφωνο και τον τρέλανα κι αυτόν τον άνθρωπο. Από εκεί και μετά κατάλαβα το κακό, το λάθος μου. Το παιδί μου είπε: “μαμά, δεν νομίζω ότι πρέπει να γίνονται έτσι τα πράγματα, κοίταξέ το λίγο”. Πήγα και το κοίταξα και δουλεύω πάνω σε αυτό.

Νομίζω ότι η συνεργασία των δύο γονέων είναι το άλφα και το ωμέγα. Ήταν πολύτιμη η παρουσία του μπαμπά της Χριστίνας. Είμαστε οικογένεια και πολύ αγαπημένη ανεξαρτήτως μετακινήσεων. Δεν γίνεται να προχωρήσουν οι γονείς με αντιπαλότητα», είπε Πέγκυ Σταθακοπούλου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR