counter

Πέθανε η ηθοποιός Όνορ Μπλάκμαν - Η “Πούσι Γκαλόρ” του Τζέιμς Μποντ

Πέθανε η ηθοποιός Όνορ Μπλάκμαν - Η “Πούσι Γκαλόρ” του Τζέιμς Μποντ
Πέθανε η ηθοποιός Όνορ Μπλάκμαν - Η “Πούσι Γκαλόρ” του Τζέιμς Μποντ

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 94 ετών η Βρετανίδα ηθοποιός, Όνορ Μπλάκμαν.

Η Πούσι Γκαλόρ, το κορίτσι του θρυλικού πράκτορα 007 “Τζέιμς Μποντ” από τον «Χρυσοδάκτυλο» τη δεκαετία του 1960, ήταν γεμάτη «ομορφιά, μυαλό και φυσική ανδρεία», όπως δήλωσε άτομο του συγγενικού της περιβάλλοντος στον Guardian επιβεβαιώνοντας την είδηση του θανάτου της. 

Η Όνορ Μπλάκμαν πέθανε από φυσικά αίτια στο σπίτι της στο Σάσεξ της νότιας Αγγλίας, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εστάλη στην εφημερίδα.

Γεννημένη στο ανατολικό Λονδίνο από μεσαίας τάξης οικογένεια -ο πατέρας της ήταν δημόσιος υπάλληλος- η Μπλάκμαν έπειτα από σπουδές στο «Guildhall School of Music and Drama», ερμήνευσε μικρούς ρόλους σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές όπως στο «A Night to Remember» (1958) και τη σειρά «The Four Just Men» (1959-60).  

Έγινε γνωστή από τον ρόλο της Κάθι Γκέιλ στην επιτυχημένη βρετανική εκπομπή «The Avengers» (Οι Εκδικητές). Για να υποστηρίξει τον ρόλο της έπρεπε να μάθει τζούντο. Η ικανότητά της στις πολεμικές τέχνες τη βοήθησε να πάρει τον ρόλο της Πούσι Γκαλόρ στον «Χρυσοδάκτυλο» δίπλα στον εμβληματικό πράκτορα Τζέιμς Μποντ, εκτοξεύοντας την καριέρα της.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR