counter

Παύλος Πολάκης: Επεισόδιο με δημοσιογράφο στις Σπέτσες - "Ο δικός σου μπαμπάς είναι περήφανος για αυτό που κάνεις;"

Τον Παύλο Πολάκη συνάντησαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών στις Σπέτσες μετά την σύσκεψη της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο βουλευτής μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την επίθεση του Γιώργο Νταλάρα κατά των δημοσιογράφων με τον ίδιο να συμφωνεί μαζί του.

Διαβάστε επίσης! Γιώργος Νταλάρας: Ξέσπασε κατά των δημοσιογράφων - "Αυτό που κάνετε τώρα δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο;"

«Μην με αναγκάσετε να σας πω και εγώ αυτά που σας είπε ο Νταλάρας. Καλό σας βράδυ. Πιστεύω να περάσετε καλά», είπε αρχικά ο Παύλος Πολάκης και στη συνέχεια ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν συμφωνεί με όσα δήλωσε ο Γιώργος Νταλάρας:

«Νομίζω σας απάντησα πριν ήδη. Προφανώς του είπα μπράβο. Τι να του πω; Ο δικός σου θείος και μπαμπάς είναι περήφανος για αυτό που κάνεις τώρα; Είναι περήφανος; Έλα παλικάρι μου! Δεν κάνεις την δουλειά σου, γιατί ψάχνεις παραπολιτικά. Αυτό κάνεις, τίποτα άλλο! Δε με ρώτησες κάτι ουσιαστικό για αυτά που έχουν γίνει αυτές τις ημέρες στην ελληνική πολιτική σκηνή. Καλό σας βράδυ παιδιά!», πρόσθεσε ο Παύλος Πολάκης. 

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο από την εκπομπή "Το Πρωινό". 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR